Bol za ocem ne prolazi: Mirko Šijan otvorio porodični album, izbledela fotografija slama srce (foto)

11.10.2022

20:10

novi biznis mirka šijana

Objava Mirka Šijana tera suze na oči

Mirko Šijan nedavno se zakleo na večnu ljubav svojoj izabranici Bojani. Iako je gala proslava bila onakva kakvu su mladenci priželjkivali, sin Goce Božinovske nije krio da mu je u najvažnijem trenutku u životu veoma nedostajao otac Zoran Šijan.

Objava Mirka Šijana slama srce

Da bol za ocem ne prolazi dokazuje i objava Mirka Šijana koja se odnedavno nalazi na njegovom Instagram profilu. Naime, Šijanov naslednik otvorio je porodičan album, a slika sa ocem mnogima je naterala suze na oči.

Pročitajte: Mirko Šijan napadnut, trudna Bojana moli za pomoć – Evo šta se dogodilo (foto)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Мирко Шијан (@miresijan)

Naime, Zoran Šijan ubijen je 27. novembra 1999. godine pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima. On je tada imao samo 35 godina. Pre smrti bio je oženjen pevačicom Gocom Božinovskom, a o njihovoj ljubavi i dan danas se priča.

– To je bila neverovatna ljubav. Goca nam je pričala jednom prilikom da kada je porodici i celoj svojoj familiji saopštila da hoće da se uda za Šijana da su oni bili šokirani. Prvo, samom informacijom da se tako, preko noći udaje jer su se zabavljali tek nekoliko dana, a plus kad su čuli za koga se udaje. Nisu ljudi imali protiv njega ništa, nisu ga poznavali, nego im je ona sve objasnila ko je i šta je Šijan. Pošto su bili u šoku, rekli su joj da ne ide to tako i rešili da je zaključaju u kuću da ne može da ode kod njega – otkrio je nedavno Miki Mećava i dodao:

Pročitajte: Goca Božinovska otvara vrata velelepne vile u Surčinu, sve pršti od luksuza (foto)

objava mirka šijana


– Tu su bile i Zlata Petrović i Gocina sestra. E ona je onda uzela pištolj koji joj je Šijan dao da ga ima u torbici, što se kaže, za ne daj bože, i svima im rekla da biraju Ili me pustite da idem, ili ću sve da vas poubijam. Kad su videli pištolj pustili su je i rekli da je sa njima zauvek završila. Ma nikog Goca ne bi ubila, nego cela ta priča mi je šokantna. Svakako je mogla da pobegne i uda se, i niko joj ne bi mogao ništa, ali je htela da istera po svom – ispričao je Miki za Svet.

Pročitajte: Haos posle svadbe – Mirko i Bojana napuštaju vilu u Surčinu, evo gde će sada živeti

objava mirka šijana

Objava Mirka Šijana ganula je mnoge, a činjenica da je svom prvencu dao ime po pokojnom ocu svedoči o bezuslovnoj ljubavi kakvu samo jedan sin može gajiti prema čoveku koji mu je dao život.

SLIKE: Ata Images, Instagram

Još iz kategorije