Ljubav je pobedila: Anastasija napustila porodičnu vilu, Ceca šokirana njenom odlukom FOTO

08.12.2022

18:12

Odnos Anastasije i Olivere Gudelj

Odluka Anastasije Ražnatović iznenadila je njene najmilije

Anastasija Ražnatović već neko vreme uživa u skladnoj vezi sa srpskim reprezentativcem Nemanjom Gudeljom. O tome koliko je njihova ljubav jaka svedoči činjenica da je Cecina ćerka svog izabranika sačekala na aerodromu Nikola Tesla, nakon što je završio učešće na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Odluka Anastasije Ražnatović je definitivna

Mladi par najpre se uputio u velelepnu vilu na Dedinju, a već narednog dana odluka Anastasije Ražnatović iznenadila je sve. Naime, pevačica je spakovala kofere i zajedno sa Nemanjom otputovala je u Španiju.

Pročitajte: Ljubav nije da se krije – Ova fatalna plavuša je Gudeljeva nova devojka, svi je porede sa Cecinom ćerkom (foto)

objava anastasije ražnatović

Budući da je pevačica veoma aktivna na društvenim mrežama ni slike iz Sevilje nisu izostale. Ona je sa svojim dragim pogledala utakmicu i bodrila Nemanjine saigrače, a fotografija sa stadiona oduševila je sve.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović rekla kraj, Gudelj šokiran njenom odlukom – Toksično je, bolji mi je život ovako

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija)

Podsećanja radi, mlada pevačica nedavno je stala na put glasinama koje kolaju o njenoj i Nemanjinoj vezi, a odluka Anastasije Ražnatović da konačno progovori o svemu naišla je na pozitivne komentare.

– Poslednjih dana u novinama je objavljeno brdo neistina zbog kojih sam prinuđena da se oglasim i demantujem sve što ste imali priliku da pročitate. Nije bilo nikakve svađe i drame, niti je bilo neprijatnih situacija. Jedina neprijatnost su navodni izvori i kompletne izmišljotine koje se plasiraju u pomenutom mediju. Svedoci smo da u današnje vreme svako može da se igra sa svačijim životom tipkajući po tastaturi dok puštaju mašti na volju na štetu drugih ljudi – napisala je ona na svom Instagramu.

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije