Zar posle toliko godina? Popović najavio promene u Zvezdama Granda, više ništa neće biti isto FOTO

24.05.2023

11:05

Odluka Saše Popovića j

Odluka Saše Popovića je došla iznenada

Takmičenje Zvezde Granda je već godinama najgledanija emisija kada su muzička takmičenja u pitanju, a sada je direktor Granda Saša Popović najavio promene.

Odluka Saše Popovića nikoga nije ostavila ravnodušnim

Naime, ovo  takmičenje postoji već dve decenije. Svaka emisija je bila gledanija od prethodne. Kroz takmičenje su se iznedrile mnoge poznate zvezde, ali je Popović odlučio da posle toliko godina donese nove izmene koje će se videti od sledeće sezone.

Pročitajte: Put do muškog srca vodi preko stomaka- Suzana Jovanović podelila recept za jelo kojem ni Saša Popović ne može da odoli VIDEO

Odluka Saše Popovića j

Saša vodi audicije lično, a najavio je u kojim gradovima i kog datuma će biti ogranizovane  za novu sezonu, pa je pomenuo  i da će naredna sezona svima biti veliko iznenađenje.

Pročitajte: Nema šta nisu pokušali! Saša Popović progovorio o ćerkinoj bolesti- Jedva se izlečila

Odluka Saše Popovića j

-Pozivamo kandidate, ne samo nove, nego i stare, zato što menjamo sistem takmičenja, ali dijametralno menjamo. Videćete o čemu se radi, biće najzanimljivija sezona uopšte koju smo radili- izjavio  je Popović, a svi takmičari i gledaoci jedva čekaju da vide o kojim je to izmenama reč.


Pročitajte: Viki Miljković neutešna- Sin Andrej napustio porodični dom, za sve je kriva ONA (foto)

Odluka Saše Popovića j

Mnoge zvezde sa naše muzičke scene su se proslavile upravo po ovom takmičenju, a samo neke od njih su, Aleksandra Prijović, Rada Manojlović, Slavica Ćukteraš, Tanja Savić, Milica Todorović, Darko Lazić, Sloba Vasić i mnogi drugi..

 

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije