Ništa nije kao što izgleda: Ovo je prava istina o Breni i Prijovićki, poznati muzičar otkrio sve detalje

08.12.2022

20:12

odnos aleksandre prijović i brene

Odnos Aleksandre Prijović i Brene godinama intrigira domaću javnost. Iako su pevačice u više navrata istakle da se odlično slažu, poznati muzičar razvezao je jezik i otkrio pravu istinu o njihovom odnosu.

Odnos Aleksandre Prijović i Brene više nije tajna

Naime, Milutin Popović Zahar koji je svojevremeno sarađivao sa Brenom otkrio je da sa pevačicom više nije u dobrim odnosima.

– Breni sam napravio milionske tiraže, sa mnogo pesama i nekoliko albuma… Ja sam pisao te zezačke te pesme jer je ljudima bilo dosta kuknjave i zavijanja. Ona je na krilima te muzike za dva meseca postala mega zvezda. Napravio sam joj četiri ploče koje su bile mega slušane. Ipak, neka ekipa iz PGP RTS-a htela je da preuzme Brenu pošto je mnogo para donosila, pa ju je banda uzela od mene i gurnula kod Bate Kovača i Marine Tucaković, da joj oni rade pesme. Brena me je za sitninu prodala. Spremao sam je za Evroviziju, napravio sam joj pesmu „Blondi sa balkana“ sa kojom bi mogla čuda da napravi, ali njoj su uradili i dali „Sitnije cile sitnije“, sa kojom je bila poslednja na našem izboru – tvrdi Zahar pa nastavlja:

Pročitajte: Goca Lazarević konačno otkrila – Ovo je prava istina o razvodu sa Zaharom

odnos aleksandre prijović i brene

– Onda je počela da se skida, jer joj je Saša rekao da je to dobro za posao. Tako se i slikala, pa je otkupljuvala sve tiraže jer bi se u momentu pokajala. Pokušala je posle sa mnom da se pomiri, ali neuspešno. Ja sam od pepeljuge napravio kraljicu, a tako mi se vratilo. Više puta su me prodali, nije ona jedina – kaže kompozitor.

Pročitajte: Ništa nije kao što izgleda – Evo šta Brena zaista misli o Bobinom sinu, dokaz je pred vama

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa)

Zahar se osvrnuo i na odnos Aleksandre Prijović i Brene za koji tvrdi da je daleko od idealnog.

– Ja sam bio u žiriju dok se Aleksandra takmičila. Ja sam zbog Željka Mitrovića odlazio u takmičenje, zemljak mi je. Ona je bila jedno prosečno, obećavajuće mlado biće. Ali, naišla je na mudru, sujetnu ženu, koja bi sve koji mogu po pesmi da je zasene, uvukla u porodicu, u svoje okruženje, da joj budu na oku i da ih drži pod kontrolom. Verovatno je i ona kao i svi mislila da će se udajom u tu kuću dodatno uzdignuti. Aleksandra je pevačica koja se lepo zbrinula, ali tako da ni jednog momenta ne zasmeta Breni. Da se nije udala za njenog sina, Brena bi se okumila s njom. Voli da ima sve pod kontrolom, ali nije samo Brena takva – kaže Zahar, tvrdeći da odnos Lepe Brene i Aleksandre Prijović nije baš onakav kakav tvrde da jeste.

IZVOR: Svet

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije