Ništa nije kao što izgleda: Evo šta Brena zaista misli o Bobinom sinu, dokaz je pred vama

24.11.2022

18:11

odnos brene i filipa živojinovića

Odnos Brene i Filipa Živojinovića godinama intrigira domaću javnost

Pre braka sa folk divom Lepom Brenom, Boba Živojinović bio je oženjen Zoricom Nakić sa kojom je dobio sina Filipa. Budući da se krajem osamdesetih pričalo kako je pevačica otela Bobu od tadašnje supruge, mnoge i dan danas intrigira odnos Brene i Filipa Živojinovića.

Odnos Brene i Filipa Živojinovića više nije tajna

Naime, Filip i Zorica nedavno su podržali Brenu na promociji novog biznisa čime su još jednom pokazali da priče koje su svojevremeno kolale o njihovim porodicama i nemaju veze sa istinom.  Da je odnos Brene i Filipa Živojinovića pun ljubavi, poštovanja i međusobne podrške otkrila je i sama pevačica koja je prilikom gostovanja u jednoj emisiji javno govorila o svom pastorku.

Pročitajte: Isplivao dokaz – Evo šta Lepa Brena zaista misli o Bobinoj bivšoj ženi (foto)

odnos brene i filipa živojinovića

– Ja sam govorila da je Filip naše dete samo iz razloga da bih ga zaštitila od objašnjavanja i glupih izjava. Da sam govorila možda drugačije i da sam govorila „Znate, to je iz Bobanove prve veze sin” to bi se već pretvorilo nekakvo razdvajanje dece – rekla je pevačica, pa dodala:

– Deci treba pružiti stabilnost, treba im pružiti ljubavi, treba im pružiti sigurnost. Ja sam se potrudila da kao „B mama”, pored njegove majke i njegovog oca naravno, da mu pružim sve što jednom detetu treba, sve ono što sam pružila i svojoj deci to sam pružila i njemu – zaključila je Brena.

Pročitajte: Ne može da dođe sebi – Lepa Brena u šoku zbog onoga što joj je sin Stefan priredio (foto)

bolest lepe brene

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije