Saša i Brena je ostavili na cedilu: Odbačena Karleuša otkrila detalje, pomenula i Cecu (foto)

11.11.2022

11:11

Jelena Karleuša i Dara Bubamara

Odnos Karleuše i Brene više nije dobar

Popularna pevačica Jelena Karleuša godinama je bila u žiriju takmičenja Zvezda Granda. Međutim, na njeno mesto je došla Svetlana Ceca Ražnatović što plavuši nije bas lako palo.

Odnos Karleuše i Brene interesantna tema u medijima

Naime, Jelena se juče obratila predstavnicima sedme sile povodom predstojećeg koncerta, a nezaobilazno pitanje medija je bio odnos sa Lepom Brenom i Sašom Popovićem nakon završetka Karleušine učestvovanja u žiriju Zvezda Granda.

Pročitajte: Isplivao dokaz-  Evo šta Lepa Brena zaista misli o Bobinoj bivšoj ženi (foto)

Odnos Karleuše i Brene

Karleuša je kao i uvek bila bez dlake na jeziku, a pomenula je i Brenin novi biznis, tačnije proizvodnju čarapa. Na pitanje da li joj je Brena poslala kao poklon čarape, Karleuša je istakla:

– Čestitam Breni za lekovite čarape, nije mi poslala nijedan par. Od kada sam otišla iz Zvezda Granda, ona je zaboravila našu ljubav. Ne mogu da razumem zašto je njena i Sašina ljubav  splasnula.

Pročitajte: Jelena Karleuša se vraća u žiri, ovo su njeni uslovi? (foto)

Odnos Karleuše i Brene

Jelena je prokomentarisala i to da je njeno mesto sada zauzela Ceca s obzirom na to da je bila pozvana na svadbu sina Suzane Jovanović.

– Nemam komentar, ja na tu svadbu nisam bila pozvana. Svu sreću želim,  Meni je drago, neka se ljudi druže, neka se vole, makar to bilo i neuspešno.. to je dobra i pozitivna stvar, kazala je ironično atraktivna plavuša.

Pročitajte: Ostavile sve bez daha- Karleuša i Milica Pavlović u vrelim izdanjima pokorile scenu (foto)

Odnos Karleuše i Brene

Podsećanja radi, Jelena se juče pojavila pred medijima zbog novogodoišnjeg koncerta. Ona će pevati u jednom hotelu u prestonici, a ne sumnjamo da će kao i obično napraviti spektakularnu atmosferu.

SLIKE: Bojan Vuković, Ata images

Još iz kategorije