Rekla, pa porekla: Rada Manojlović se pomirila sa bivšim, viđen je ispred njenog stana FOTO

01.01.2023

16:01

odnos rade i harisa

Odnos Rade i Harisa ponovo se našao pod budnim okom javnosti

Rada Manojlović pomirila se sa Harisom Berkovićem, ali vešto kriju vezu zbog njenog oca koji smatra da je pevač sve ove godine zavlačio njegovu ćerku. U poslednje vreme, Haris je bio uporan da se vidi sa Radom, stalno su bili u kontaktu, a onda su se, prema rečima našeg izvora, sreli kada je on iz Bosne došao u Beograd.

Odnos Rade i Harisa intrigira javnost

Rada i Haris su se pomirili nakon što su obavili dug razgovor. Shvatili su gde su grešili i da su emocije i dalje prisutne. Međutim, Rada mu je jasno stavila do znanja da ne želi da se zabavljaju godinama, jer ona već ima godine i želi da se ostvari kao majka. On joj je rekao da je shvatio da sa njom želi sve. Međutim, ne žele da javno priznaju vezu još uvek, najviše zbog Radinog oca, On je ljut na Harisa jer smatra da se poigrao sa njegovom ćerkom i da je potraćio njene godine. Najviše od svega želi da dobije unuče i kada bi mu Rada javila da je trudna sa Harisom tek tada bi omekšao. Zato su odlučili da se viđaju isključivo u njenom stanu i da vide kako će dalje funkcionisati i da li nova šansa koju su dali jedno drugom ima smisla – priča nam izvor blizak Radi i dodaje:

Pročitajte: Definitivno je kraj – Rada i Haris više nisu zajedno, Nenad Manojlović otkrio sve detalje

odnos rade i harisa

– Koliko znam, kada prođu praznici planiraju da odu na odmor u Dubaji, kako bi se odmorili i posvetili jedno drugom. Rada je rekla Harisu da ni svojima ne priča da su opet zajedno već da puste vreme da se sve iskristališe – završava naš izvor.

IZVOR: Sanja Arsić

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije