Šok detalji: Viktorija se sveti Zonjićki preko Lukasa, sve je unapred smislila FOTO

06.05.2023

18:05

Odnos Viktorije Mitrović i Marijane Zonjić

Odnos Viktorije Mitrović i Marijane Zonjić je izazvao lavinu komentara

Viktorija Mitrović i Marijana Zonjić konstantno su se svađale i iznosile prljav veš jedna o drugoj.

Odnos Viktorije Mitrović i Marijane Zonjić ne prestaje da se komentariše

Kako bi joj se osvetila za sve, Viktorija je rešila da zavede Acu Lukasa sa kojim je Marijana bila u tajnoj kombinaciji o čemu je javno pričala.

Pročitajte: VRELE SLIKE- Ovako Viktorija uživa kad se skine!

Odnos Viktorije Mitrović i Marijane Zonjić

Kako saznajemo, bivša zadrugarka je boravila kod Lukasa u stanu sa još nekoliko drugarica, a zatim se fotografisala sa pevačem i objavila je tu sliku na svom Instagram profilu zbog čega je Marijana poludela.

Pročitajte: Nova ljubav na pomolu- Bebica i Marijana Zonjić sve prisniji

Odnos Viktorije Mitrović i Marijane Zonjić


– Viki je sa nekim drugaricama bila kod Lukasa, sedeli su, pričali i pili vino. Međutim, pošto ona ne podnosi Marijanu Zonjić dosetila se da se slika sa Acom i da te slike objavi javno. Znala je da će time da izazove mnoge reakcije, a da će Marijana da poludi kada to vidi. Tako je i bilo, Zonjićka je bila u šoku, a čak je i pisala Aci i pitala ga je da li je moguće da se viđa sa tako jeftinim devojkama poput Viktorije. On joj ništa nije odgovorio, jer njega realno boli uvo da se pravda bilo kome- priča nam izvor blizak Viktoriji i nastavlja:

Pročitajte: Šokantna ispovest Marka Osmakčića- Ne znam da li je Viktorija uopšte trudna, moja otac je hteo samo jednu stvar!

Odnos Viktorije Mitrović i Marijane Zonjić
– Marijanu je mnogo pogodilo što je Viktorija okačila sliku sa Lukosom iz njegovog stana, a ona koja kaže da se sa njim viđala nekoliko meseci nema nijednu sliku da to i dokaže”, kaže naš izvor, a ovim povodom oglasila se i Viktorija.

Pročitajte: Aca Lukas sve otkazao zbog teške bolesti, njegov tim potvrdio- Nažalost, istina je FOTO

Odnos Viktorije Mitrović i Marijane Zonjić

– Da, bila sam u Acinom stanu. Skupili smo se tu, neke moje drugarice, pevačice, znaju se, pa smo se malo slikali. Ništa se nije desilo- pravdala se Viki.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije