Saša Popović hitno operisan, porodica zabrinuta: Nije bezazleno!

23.01.2023

11:01

operacija saše popovića

Operacija Saše Popovića nije bila naivna, ovo su detalji

Kreativni direktor u „Zvezdama Granda“ Saša Popović nedavno je progovorio o zdravstvenim problemima, pa otkrio detalje operacije kojoj se podvrgao.

Operacija Saše Popovića je sve zabrinula

Sale je, naime, nakon preventivnog pregleda poslušao savet lekara i operisao žučnu kesu.

– Operisao sam žučnu kesu. Bio sam na magnentoj rezonanci i tada su videli da moram da operišem, pa sam to odmah i uradio, tako da, što se toga tiče, sada je sve u redu- kazao je Saša za „Scandal!“, pa dodao:

Pročitajte: Razlika u ponašanju je očigledna – Evo kako Saša Popović tretira Suzaninog sina, istina se više ne može sakriti

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zvezde Granda (@zvezdegranda)

– Čim ja mogu da radim, sve je kako treba. Išao sam na te preglede prevetntivno i prosto sam uradio sve što su mi lekari savetovali- kazao je Popović.

Pročitajte: Prva ljubav zaborava nema – Biljana Jevtić je ovom muškarcu slomila srce, ludo ju je voleo

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zvezde Granda (@zvezdegranda)

Operacija Saše Popovića protekla je u najboljem redu, a on se nakon oporavka vratio svom poslu. Iako je zvanično u penziji, Saleta ne drži mesto zbog čega je i prihvatio mesto kreativnog direktora u popularnom muzičkom takmičenju.

– Kada sam otišao u penziju i kada smo prodali „Grand“, imao sam dosta slobodnog vremena. I sad prvi mesec bez posla, ja se mislim jao što je fino, drugi meseci isto, treći mesec ajde nekako, a već četvrti sam se hvatao za glavu- istakao je Saša.

SLIKE: Gaja

Još iz kategorije