Otac Rade Manojlović umalo stradao: Šokirana pevačica iznela sve detalje (foto)

10.11.2022

13:11

bolest rade manojlović

Otac Rade Manojlović je ponosan na ćerke Radu i Mariju

Popularna folk pevačica, Rada Manojlović je poznata po tome što mnogo pomaže svojoj porodici. Ocu je sagradila kuću, kupila sve poljoprivredne mašine i vodi računa o njegovom zdravlju.

Otac Rade Manojlović umalo stradao

Manojlovićeva je jednom prilikom izjavila potresnu ispovest o paklu kroz koji je prošla, kada je njen tata umalo stradao.

Pročitajte: Definitivno je kraj- Rada i Haris više nisu zajedno, Nenad Manojlović otkrio sve detalje

Otac Rade Manojlović

– Moj otac je bio žrtva tokom perioda kada je radio kao moj menažder. Nikada neću zaboraviti kada su pokušali da ga ubiju tako što su prevrnuli automobil u kome je spavao i isčupali mu volan. Prestravila sam se, ali na svu sreću izašao je nepovređen. Moj otac je izuzetno spretan i snalažljiv čovek, a i imali smo sreće,  ispričala je Rada za „Svet“ .

Pročitajte: Šta se dešava sa ovom devojkom- Rada posle raskida sa Milanom ne liči na sebe (foto)

Otac Rade Manojlović


Otac Rade Manojlović doživeo sličnu situaciju kao ćerka

Pevačica je otkrila da je jednom prilikom i ona bila napadnuta.

– Jednom je pijani gost sa repetiranim pištoljem upao pod šator u kom sam pevala i uzviknuo: ‘Sve ću da vas pobijem’. I to samo zato što pevač sa kojim sam tada radila nije znao da otpeva neku pesmu koju je ovaj tražio. Jedino što je tada učinilo da se osećam zaštićenom jeste upravo što je moj tata bio sa mnom. Inače, ne stidim se što sam pevala na takvim mestima. Na to sam izuzetno ponosna.

Pročitajte: Rada je definitivno prošlost- Haris Berković uživa sa novom devojkom! (FOTO)

Otac Rade Manojlović

Podsećanja radi, Rada je rano ostala bez majke, a pored oca ima i sestru Mariju koja joj je najveća podrška tokom dugogodišnje uspešne karijere.

IZVOR: Svet

SLIKE: Dragan Gajić, Bojan Vuković

Još iz kategorije