Popović zbog Rade Manojlović i Darka Lazića prošao kroz pakao: Otkrio detalje FOTO

23.11.2022

16:11

pakao saše popovića

Pakao Saše Popovića zbog pevača Grand produkcije

Bivši direktor Grand produkcije, Saša Popović često u medijima govori o pevačima koji su prošli kroz njegovu produkcijsku kuću,  a sada je otkrio i nepoznate detalje.

Pakao Saše Popovića iznenadio sve

Naime, on je u izjavi za Telegraf najpre govorio u uspehu popularnog takmičenja Zvezde Granda.

– Ima danas dosta ovih novokomponovanih izvođača, razumem da klinci to vole, Vojaž, Breskica, Crni Cerak, Nući, Cobi… Pratim ja sve, vidim da ima onih koji to vole i ja to zaista poštujem. Ako nekome dođe na nastup par hiljada mladih i znaju svaku pesmu od reči do reči, onda i mi stariji koji radimo neku drugu vrstu muzike moramo to da poštujemo. Međutim, kada dođe neka svadba, neko venčanje, rođenje, krštenje… Zna se šta se tamo peva – rekao je Popović.

Pročitajte: Dobro protljajte oči- Ceca i Saša Popović uhvaćeni zajedno, nećete verovati šta su radili (foto)

pakao saše popovića

Često je u medijima jedna od glavnih tema i bakšiš koji pevači dobijaju, a Popović otkriva ko je kralj kada je ova tema u pitanju.

– Priča se da se na romskim veseljima dobija najveći bakšiš, ali nisu to samo romska veselja, bakšiš se daje na svim svadbama, rođenjima dece, krštenja, punoletstva… Ovo što piju iz cipele, to je Đani, napravio je dobar fazon namerno, znam ja njega dobro.

Pakao Saše Popovića zbog Rade Manojlović i Darka Lazića

Pričajući na ovu temu posebno je istakao i situaciju koja mu se dogodila sa Darkom Lazićem i Radom Manojlović.

Pročitajte: Ovo niko nije očekivao- Rada Manojlović žestoko prozvala Zoranu Mihajlović (foto)

pakao saše popovića

 

– Pričao sam kada je poreska inspekcija ušla u Grand 2015. godine, tražili su da vide koliko su Darko Lazić, Rada Manojlović i Jelena Gerbec novca primili na račun sa plaćenim porezom, koliko im je „Grand“ uplatio. Darko Lazić je recimo 2014. godine, pre osam godina, primio na račun, mislim da je bilo oko 140.000 evra, za godinu dana. Rada Manojlović 131.000 evra, Gerbec upala manje, jer nema cenu kao što imaju ovi pevači. I onda su pitali: Čekajte, kako je moguće da je samo ovoliko, mi smo čuli da je to mnogo više… – bakšiš, a Popović je njih potom upitao kako oni tretiraju bakšiš.

Pročitajte: Dece nikad dosta- Devojka Darka Lazića trudna, evo kad je svadba

pakao saše popovića

– Znači ako je Darko Lazić primio 140.000 evra kao bele pare sa plaćenim porezom, on sa tim parama može sebi da kupi stan, automobil ili lokal, jer ima poreklo novca. Ali ako on sad nešto kupi za 300.000 evra, ljudi mogu da pitaju odakle mu onih 160.000 evra.  On može da ih pravda, da ode u Poresku upravu i kaže koliko je zaradio i koliko je bakšiša dobio, jer sve mora da se operezuje, kazao je Popvić, a potom i dodao:

– To se plaća 20 posto od ukupne sume, i onda na kraju od tog bakšiša dobija  bele pare i može sa tim novcem da raspolaže kako god želi.

Pakao Saše Popovića zbog pevača je sada daleka prošlost, jer je sada sasvim drugačija situacija kada su u pitanju pevači, ali i vlasništvo i uprava Grand produkcije.

SLIKE: Ata images, Bojan Vuković

Još iz kategorije