Dugo se ćutalo o tome: Ovaj poznati pevač je bio velika ljubav Karleušine majke FOTO

25.05.2023

16:05

Partner Divne Karleuše

Partner Divne Karleuše je bio poznati muzičar

Majka Jelene Karleuše, Divna je u svoje vreme bila jedna od najlepših Srpkinja.

Partner Divne Karleuše je bio u odličnim odnosima sa Jelenom

Mnogi su joj se udvarali, ali malo ko je uspeo da osvoji njeno srce. Svima je poznato da je bila u braku sa Draganom Karleušom sa kojim je dovila ćerku Jelenu, a nakon rastanka sa njim više nikada nije želela da obuče venčanicu.

Pročitajte: Preokret nakon razvoda- Karleuša u zagrljaju Duškove porodice iz Orlovata FOTO

Partner Divne Karleuše

‒ Jednom sam probala brak, i drugi nisam želela. Kako sam bivala starija, sve više sam imala osećaj da bih u braku bila sputana ‒ govorila je nekada Divna, a sada prenosi Hello.

Ipak, njena veza sa četiri godine mlađim muzičarem Velimirom Galetom Mitrovićem, trajala je sedamnaest godina, duže nego što je zvanično bila u braku.


Pročitajte: Treća sreća- Jelena Karleuša postaje majka, poznata voditeljka se izlanula FOTO

Partner Divne Karleuše

‒ Jelena je oduvek bila pametna i znala je da mama ne može ceo život da bude sama. Nije komentarisala našu vezu, ali je bila blagonaklona prema njemu. Nikada se nije vratila s puta a da Galetu, baš kao i meni, nije donela poklon. Čak je umela da, kada se posvađamo, stane na njegovu stranu ‒ pričala je Divna Karleuša.

Vest o Divninoj smrti je teško podneo.

Pročitajte: Duško Tošić je prošlost- Jelena Karleuša podvukla crtu, ovaj muškarac želi da osvoji njeno srce FOTO

Partner Divne Karleuše

‒ Divnu ću pamtiti kao nasmejanu, veselu, nežnu, šarmantnu, pametnu, sposobnu i nadasve hrabru ženu koja je, dok smo bili zajedno, uvek bila uz mene i podržavala me u svemu što sam radio. Ona je obeležila veliki deo mog života i to nikada neću zaboraviti ‒ izjavio je posle sahrane, kojoj je prisustvovao.

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije