Arkan je zbog ovoga kaznio svoju veliku ljubav: Ošišao me je do glave, usledio je kraj FOTO

16.03.2023

13:03

Partnerka Željka Ražnatovića Arkana

Partnerka Željka Ražnatovića Arkana je bila glumica

Željko Ražnatović Arkan je kada je u pitanju ljubavni život najpoznatiji po svom braku sa Cecom Ražnatović, međutim pre pevačice je imao buran život.

Partnerka Željka Ražnatovića Arkana iznela nepoznate detalje

Naime, osim Veljka i Anastasije koje je dobio sa Cecom, sa prvom suprugom Natalijom dobio je dve ćerke i dva sina, a iz prethodnih veza ima još troje naslednika. Takođe, među njima je i Anđela Ražnatović koju je Arkan dobio iz veze sa glumicom Ljiljanom Mijatović.

Pročitajte: Želja Zorana Kalezića pred smrt ostavila sve u čudu- Ove probleme je imao zbog Arkana FOTO

Partnerka Željka Ražnatovića Arkana

Od njihovog odnosa je prošlo više od 40 godina, a sećanja nikada nisu izbledela.

− Željko je bio duhovit, nežan i romantičan. Voleo je da mi stavi glavu u krilo, pa sam mu recitovala pesme Desanke Maksimović i „Tatjanino pismo Onjeginu” – ispričala je Ljiljana na Jutjubu.

Kada se Anđela rodila, Arkan je bio u zatvoru u Holandiji, a porodica se okupila tek pred njen prvi rođendan, koji su proslavili na Svetom Stefanu.

Pročitajte: Arkanu bi srce zaigralo- Anastasija blista u beloj venčanici, Ceca ne krije suze radosnice FOTO

Partnerka Željka Ražnatovića Arkana

 

− Kod Crnogoraca tada niko nije vodio svoje žene uveče u izlazak, retko ko. Ja sam uvek išla sa Željkom. Sedeli bismo za centralnim stolom u hotelu, sa nekoliko muškaraca. Uvek sam bila jedina žena – kazala je Ljiljana.

Takođe, ona je otvoreno pričala o Arkanovoj ljubomori i strogim pravilima koje je imao.

− Znaš, Ljiljo, mnogo si upadljiva sa tom dugom plavom kosom. Vidiš da svi gledaju u tebe. Bilo bi dobro da se ošišaš. Mislila sam da se šali, ali nije. Pozvao je nekog frizera i rekao mu: Ajde, skrati kosu ovoj mojoj lepoj ženi da ne bude tako upadljiva. Bio je neumoljiv. Ošišao me je totalno kratko. Plakala sam i rekla mu:

Pročitajte: Na pomolu nova ljubav- Kija Kockar uhvaćena u zagrljaju sa Arkanovim sinom FOTO

Partnerka Željka Ražnatovića Arkana

-Ovo je kraj, neću više sa tobom progovoriti. Odlučio je da se solidariše, pa se i sam ošišao na kratko, a tada je nosio kosu dugu do ramena.

Ona je kao uspomenu na taj događaj ostavila debelu plavu kiku koju i dan danas čuva, a partnerka Željka Ražnatovića Arkana je sa ovom pričom izazvala brojne reakcije u javnosti.

SLIKE: Privatna arhiva, Printscreen

Još iz kategorije