Ovo su svi finalisti pesme za Evroviziju: Javnost šokirana ko nije prošao dalje FOTO

03.03.2023

15:03

Pesma za Evroviziju

Pesma za Evroviziju – borba za plasman u Liverpul se nastavlja

Drugo polufinale takmičenja Pesma za Evroviziju je održano sinoć,  a nastupilo je 16 izvođača od kojih je osam prošlo dalje.

Pesma za Evroviziju- publika bira predstavnika

Nakon što su glasali publika i žiri, saopšteno je ko je prošao u finale, a u pitanju su:

Frajle, Nadia, Filari, Gift, Hurricane, Džipsi, Zejna i Duo Grand. Međutim, dalje nisu prošli uprkos sjajnim nastupima, Igor Vins i Bane Lalić, Erget, Eegor, Jelena Vlahović, Ivona, Milan Bujaković, Zoran Todorović i Sanja Anastasija, Anđela i Doris Milošević.

Pesma za Evroviziju

Ovogodišnja Evrovizija održaće se u Liverpulu u velikoj Britaniji 9., 11. i 13. maja, a sinoć je, podsetimo, svoj plasman u finale obezbedilo osam učesnika „Pesme za Evroviziju“:

Stefan Shy, Princ od Vranja, CHEGI & Braća Bluz bend, Boris Subotić, Luka Blek, Filip Baloš, Nađa i Emphaty Soul Project, koji će se, zajedno sa večerašnjim finalistima, boriti za odlazak na veliko takmičenje.

Pesma za Evroviziju

Podsećanja radi, publika i stručni žiri odlučuje pesmu za Evroviziju glasovima u odnosu 50:50, a sav prihod od poslatih SMS poruka od strane gledalaca biće doniran u dobrotvorne svrhe, za nabavku aparata za Dom zdravlja u opštini Bojnik.

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije