Porodična tragedija: Veljko i Anastasija u suzama, gubitak voljene osobe ostavio je neizbrisiv trag FOTO

15.01.2023

19:01

pomen željku ražnatoviću arkanu

Pomen Željku Ražnatoviću Arkanu koji je izgubio život pre 23. godine održan je danas na Novom groblju.

Pomen Željku Ražnatoviću Arkanu

Folk diva Ceca Ražnatović se u pratnji sina Veljka i ćerke Anastasije pojavila na groblju i položila venac od belih ruža.

Pročitajte: Porodica Ražnatović zavijena u crno – Veljko i Anastasija u suzama zbog njegove smrti FOTO

pomen željku ražnatoviću arkanu

Ubrzo je stigla i Cecina sestra Lidija sa suprugom Predragom Ocokoljićem, pa je porodica zapalila sveće. Na pomen Željku Ražnatoviću Arkanu su, kao svake godine, došli najbliži prijatelji porodice Ražnatović.

Pročitajte: Drama u domu Ražnatovića – Ceci ruše kuću, isplivali svi detalji FOTO

pomen željku ražnatoviću arkanu

Podsećanja radi, Arkan je ubijen 15. januara 2000. godine oko 17. časova u hotelu „Interkontinental“ u Beogradu. Sa njim su ubijeni i njegovi prijatelji i kolege, bivši radnici saveznog SUP, pukovnik Dragan Garić i major Milenko Mandić koji je bio i pripadnik Arkanove garde.

– Nisam srela hrabrijeg čoveka u svom životu. Nije tačno da su ga se svi plašili, zašto bih se i ja plašila čoveka koga sam sama izabrala? Mislim, svi mi znamo koje on, nije on bio profesor muzike, niti ja živim u nekim iluzijama. Za mene je bio najdivniji, najtopliji otac na svetu. Znači on može da bude ozbiljna konkurencija svim majkama, znam kako se brinuo o svoj deci. Ja sam živela kao princeza na zrnu graška. Bili smo srećni jedno pored drugog – izjavila je jednom prilikom Ceca.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije