Pomirile se Nataša i Ana: Uskoro snimaju duet, Bekvalčeva plakala kada ju je ugledala

02.09.2023

16:09

By

Prijateljstvo Ane i Nataše

B. VUKOVIĆ

Nataša Bekvalac pomaže Ani Nikolić da povrati karijeru

Nataša Bekvalac i Ana Nikolić bile su bliske drugarice, a zatim su jedna od druge okretale glavu i nikada nisu otkrile pravi razlog prekida prijateljstva.

Prijateljstvo Ane i Nataše

Međutim, kada je videla šta se sve dešava sa Anom, Nata je odlučila da joj pruži ruku i pomogne joj da se vrati na scenu i zablista kao nekada.

Nataša Bekvalac želi da sa Anom duet nalik Jelene Karleuše i Milice Pavlović

Kako saznajemo, njih dve su se čule telefonom i dugo razgovarale, ubrzo su ugovorile i susret na kom su rešile da nađu dobru pesmu i da snime duet.

Prijateljstvo Nataše i Ane


 

„Nataša je pozvala Anu i baš su dugo razgovarale o svemu. One su bile jako bliske, međutim, izgubile su kontakt, tu se nešto izdešavalo, ali kada su se čule vratile su se te stare emocije. Dogovorile su se da se vide i odu na večeru. Kada su se zagrlile mnogo su plakale, bile su baš emotivne. Tri sata su sedele i ćaskale, bilo je suza, smeha, svega. Došle su na temu dueta, tačnije, Nata je Ani to predložila i rekla joj da ako planira da ipak održi koncert to može da bude iznenađenje za publiku. Obe su jako srećne bile i počele su da traže pesmu. Žele da to snime u tajnosti i Nataša želi da pomogne Ani da opet zablista kao nekad. Dala joj je i po koji savet i mislim da joj je to značilo. Čuju se od tada ne svaki dan dan, ali vrlo često. Opetsu bliske i Nataša je ubeđena da će se Ana dići iz pepela i da će svima zapušiti usta. Dosta razgovaraju i oko koncerta koji Ana treba da održi u Areni jer je još pod znakom pitanja da li će ga biti ili neće“, kaže nam naš izvor.

Autor teksta: Sanja Arsić

IZVOR: STAR

SLIKE: B. VUKOVIĆ/ATA IMAGES

Još iz kategorije