Tuga je večna: Oglasila se supruga Siniše Mihajlovića, njene reči kidaju dušu FOTO

16.12.2022

16:12

Porodica Siniše Mihajlovića

Porodica Siniše Mihajlovića se oglasila

Legenda srpskog i italijanskog fudbala Siniša Mihajlović je preminuo danas u 53. godini života.

Porodica Siniše Mihajlovića neutešna zbog smrti fudbalske legende

Dugo se popularni Miha borio sa opakom bolesti leukemijom, i nakon lavovske borbe njegovo srce više nije izdržalo. Cela Srbija ali i region plaču za Mihajlovićem, a sigurno je najteže njegovoj porodici.

Nakon smrti velikana srpskog fudbala, porodica Mihajlović se oglasila saopštenjem za javnost:

– Njegova supruga Arijana, sa decom Viktorijom, Virdžinijom, Miroslavom, Dušanom i Nikolasom, nećakinjom Violantom, majkom Viktorijom i bratom Draženom, u tuzi saopštavaju nepravednu i preranu smrt svog muža, oca, uzornog sina i brata – Siniše Mihajlovića. Jedan izvanredan profesionalac, dostupan i dobar prema svima. Hrabro se borio protiv strašne bolesti. Zahvaljujemo se lekarima i medicinskim sestrama koji su ga pratili godinama, sa ljubavlju i poštovanjem, posebno dr Frančeska Bonifazi, dr Antonio Kurti, prof. Alesndro Rambaldi i dr Luka Marčeti. Siniša će uvek ostati sa nama. Živimo sa svom ljubavlju koju nam je on pružio – istaknuto je u saopštenju koje su preneli italijanski mediji.

Podsećanja radi, Mihajlović je rođen u Vukovaru 20. februara 1969. godine. Ostaće zapažen kao legenda kao Crvene zvezde, reprezentacije Srbije i italijanskog fudbala.

Iza sebe je ostavio petoro dece, unuku i suprugu Arianu.

 

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije