Emotivna poruka Ane Korać majki raznežila sve: Ne brini srećna sam žena FOTO

25.05.2023

10:05

stajling ane korać

Poruka Ane Korać raznežila sve

Nekadašnja učesnica Zadruge Ana Korać se porodila u februaru i an svet donela zdravog dečaka.

Poruka Ane Korać nikoga nije ostavila ravnodušnim

Iako se trudi da ne priča u medijima mnogo o svom privatnom životu, Koraćeva s vremena na vreme na društvenim mrežama objavljuje fotografije iz porodičnog doma. Sada je imala izliv emocija prema svojoj majci koja joj je nekon očeve smrti najveća životna podrška.

Pročitajte: Prizor koji topi srca- Ana Korać podelila porodičnu fotografiju, sve emocije stale su u dva slova FOTO

Poruka Ane Korać

Ona je podelila niz njihovih zajedničkih fotografija, dok je uz to stavila pesmu Tee Tairović „Ne brini majko“ u čijim stihovima se pronašla.

– Ne brini, majko, sreća sam žena. Pokvarila me nisu loša vremena. Želje i snovi sada su java. Hvala za krila što si mi dala. Ne brini, majko, imam ja svega- glasi deo pesme koju je Koraćeva podelila.


Pročitajte: Kakav frajer- Ana Korać pokazala partnera, prva fotografija je pred vama FOTO

Izbor Ane Korać

Podsećanja radi, ona je pre pet godina izgubila oca i njegovu smrt je veoma teško podnela, a majka joj je velika podrška i oslonac.

Pročitajte: Ana Korać za dlaku izbegla smrt- Uletela u tunel vozeći 200 na sat, porodica van sebe FOTO

Dom Ane Korać

– To je najteži trenutak, nikada nisam pričala o tome. Ja sam bila kod tetke, to sam videla da se nešto čudno dešava. Bila je nedelja, dolazili su kod mene, proveli smo celu nedelju zajedno, išao je da radi rezultate, bili su super. On je bio sportista, nikada nije imao problem nijeda. Ja želim tako da se ponaša moj čovek, on je najbolji čovek kog sam poznala. Nikada nije povisio ton na mene, onda se meni život menja ne iz korena, nego se gubim posle toga- pričala je Ana medijima.

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije