Potresno! Nakon masakra u osnovnoj školi Jelena Karleuša kroz suze priznala: I ja sam bila žrtva vršnjačkog nasilja…

04.05.2023

11:05

poruka jelene karleuše

Poruka Jelene Karleuše potresla je domaću javnost

Jelena Karleuša, koja je i sama roditelj, zgranuta je zbog tragedije koje se juče dogodila u centru Beograda. Ona se putem društvene mreže Instagram obratila svojim pratiocima i izjavila saučešće porodicama nastradalih.

Poruka Jelene Karleuše rasplakala region

Naime, pevačica je na nezapamćenu tragediju regovala je burno i iz svog ugla ukazala na probleme koji su potencijalno do nje doveli.

– Upravo sam čula snimak kako maloletni ubica ubija decu po školi… Tolika namera, toliko metaka… tolika upornost i želja da oduzme živote… Sledila sam se i mnogo uplašila od zvuka. Osetila sam horor i strah zamisljajući moje dete u koje neki vršnjak cilja… U tom momentu mali ubica oduzima živote, svaki metak je dosao do cilja… Samo u čuvara je ispalio 15… – napisala je pevačica koja je u detinjstvu i sama bila žrtva vršnjačkog nasilja.

Pročitajte: Tuga do neba – U tragediji u školi na Vračaru ubijena ćerka poznatog sportiste FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

– Znate, ja sam, takođe, bila žrtva vršnjačkog nasilja, otac mi je bio policajac i mogla sam da se domognem oružja… Ali mene niko nije učio da pucam kao ovog malog niti sam ikada imala nameru da učinim tako nešto. O nameri da oduzimam živote da ne govorim. Vidim da se vodi polemika o tome kako je mali bio žrtva nasilja pa je zato uradio to što je uradio. Znate, žrtve nasilja ubijaju u samoodbrani. Žrtve nasilja oduzimaju sebi zivot. Žrtve nasilja ne prave mesec dana plan već reaguju u afektu, u trenutku – kaže Jelena i dodaje:

Pročitajte: Velika tragedija! Poznati se opraštaju od ubijene dece, Jovanu Jeremić slomila tuga- Duša mi plače..

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

– Nažalost, jedine žrtve nasilja u ovom slučaju su učenici koji su danas stradali zajedno sa čuvarom i nastavnicom. Ovaj mali ne. Kažu da se mali ubica nije uklapao u društvo, da su ga deca odbacivala. Očigledno su deca OSEĆALA da postoji problem. Psihopatsko i sociopatsko ponašanje kod deteta su roditelji morali da prepoznaju. Nema šanse da nisu. Roditelj zna kako mu dete diše. A ne da ga uče da ubija i menja okvire sa mecima u 13 godina. Neka je ubijenoj deci laka zemlja, neka Univerzum njihovim roditeljima da snage da prezive ovu i svaku drugu noć… A počinilac… on ne sme više da bude na slobodi. Nikada više – zaključila je ona.


Pročitajte: Drama u domu Slobe Radanovića – Ranjen u grudni koš, u teškom je stanju FOTO

poruka jelene karleuše

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije