Potresna ispovest: Bojan Tomović se zbog bolesti odrekao uloge roditelja

16.09.2023

18:09

By

Bojan Tomović

PRINTSCREEN

Bojan Tomović otvorio dušu

Bojan Tomović sredinom 2000-tih bio je izuzetno zapažen pevač sa hitovima „Nokia“, „Plava motorola“, „Jugić“.

Pevačevo mesto na estradnom nebu bilo je zapečaćeno, ali sve se promenilo u jednom trenutku kada se suočio sa ozbiljnim poremećajem.

Bojan je otrkrio da boluje od bipolarnog poremećaja, a nakon što je to obelodanio u javnost, kako kaže, mnogi su mu okrenuli leđa.

– Ja sam zabranjen svuda od 2013. godine. Moje pesme se i danas pevaju, mlađe kolege me zovu da pitaju da li mogu da rade kavere jer sam ja pisao sve te pesme – rekao je Bojan za Novu, pa progovorio o bivšoj ženi i priznao da se svesno odrekao roditeljstva zbog bolesti:


– Već 11 godina se lečim od bipolarnog poremećaja, ona je išla sa mnom na te terapije, jednom je pitala da li bi naša deca nasledila bipolaran poremećaj, oni su rekli da, iako je majka skroz zdrava. Tako da sam se ja svesno tada odrekao roditeljstva. To je mene tada zabolelo, pre pet godina je to bilo. Bolje je da budem dobar striko i ujak nego neodgovoran otac. Kada je negativna faza, ja ne mogu iz kreveta da ustanem i ne možeš ni do toaleta da odeš, samo se zamračiš u sobi. Isto tako imam euforiju u pet ujutru, spremam kinesku hranu, pustim muziku i bude mi ludo. Moja bivša žena je jedno fino čeljade, ja sam njoj rekao kada smo se razvodili da će mi za par meseci biti zahvalna i mislim da

Još iz kategorije