Pretučena Deniz Dejm, zadobila teške povrede na splavu: Hitno hospitalizovana FOTO

18.09.2023

14:09

By

Pretučena Deniz Dejm

Pretučena Deniz Dejm, navodno je hitno hospitalizovana

Bivša učesnica rijalitija „Zadruga“, Deniz Dejm je kako prenose domaći mediji navodno pretučena na jednom beogradskom splavu.

Pretučena Deniz Dejm- zadobila teške povrede na splavu

Ona je zadobila teške telesne povrede, to jest slomljena joj je ruka, zbog čega je hitno završila u Urgentnom centru.

Pretučena Deniz Dejm

Deniz je bila na jednom rođendanu kod prijatelja, gde joj je prišao muškarac vidno pripit. Iako ga je prvo odbila na fin način, međutim, on nije hteo da prihvati odbijanje zbog čega ju je napao.

Pretučena Deniz Dejm


– Deniz je bila na rođendanu kod prijatelja, ovde na splavu, uživali su, veselili se, igrali i pevali… Ma, sve je bilo u najboljem redu, da bi u jednom trenutku jedan muškarac, kojeg zapravo niko nije ni primetio, ustao i krenuo ka njoj kako bi je startovao. Međutim, njoj se to nije dopalo jer je taj nepoznati momak bio pijan i nije želela da ima bilo šta sa njim, pa ga je najnormalnije rekla da nije zainteresovana. To je probudilo nešto životinjsko u njemu, počeo je da je psuje i da joj preti, a zatim ju je udario po nogama i uhvatio za ruku i žestoko je zavrnuo, mislio sam da će je otkinuti! Ona je vrištala, svi smo odmah skočili da sklonimo manijaka, ali smo reagovali prekasno, jer nakon što smo ih razdvojili, Deniz je i dalje kukala na sav glas jer uopšte nije mogla da pomera ruku. Odmah smo pozvali Hitnu i policiju, koja je brzo reagovala, a ona je završila u Urgentnom, gde su joj odmah uradili rendgen gornjih ekstremiteta. Sva je izlomljena, od bolova ne može da dođe sebi – kazao je dobro upućeni izvor.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije