Rastanak je bio neminovan! Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić rekli kraj, pevačica priznala: Ubila me kontrola…

29.04.2023

16:04

raskid jelene tomašević i ivana bosiljčića

Raskid Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića desio se iznenada

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić važe za jedan od najskladnijih parova unutar srpskih umetničkih krugova. Gde god se pojave zrače pozitivnom energijom, vaspitanjem i odmerenošću. Slavni par u braku je čitavu deceniju, a malo ko zna da su njih dvoje pre venčanja raskinuli na neko vreme, a onda obnovili romansu jer su shvatili da su suđeni jedno drugom.

Raskid Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića šokirao je javnost

Naime, raskid Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića zatekao je mnoge, a pevačica je nedavno otkrila nepoznate detalje iz njihove veze.

– Upoznali smo se na Đurđevim stupovima, snimao se jedan humanitarni spot. Tu je bilo naše zvanično upoznavanje, iako Ivan kaže da me je do tada upoznao tri puta, ali ja se nisam sećala. Uvek je bila neka gužva i bili smo na „zdravo“. Međutim, tada smo baš snimali kadrove zajedno, ali se nismo tu zaljubili. Prošlo je čak godinu i po dana do momenta kada smo započeli vezu – ispričala je Jelena.

Pročitajte: Jelena Tomašević objavila snimak trudničkog stomaka, emotivne reči gađaju pravo u srce (video)

– Ja analiziram stvari do tančina. Pitam se uvek kako je to tako i zašto. Ta kontrola me ubi! Takva sam i u ljubavi. Kada smo počeli da se zabavljamo on je odmah predložio da se uzmemo, ali meni nije bilo jasno kako sve to može tako brzo. Čak nekoliko godina mi je trebalo da shvatim da on to ozbijno misli – priznala je Jelena.

Pročitajte: Ovo su svi dugo čekali – Jelena Tomašević podelila divne vesti, porodica presrećna (foto)

Iako su važili za jedan od najskladnijih parova, 2009. godine su ipak odlučili da nakon godinu dana veze rešili da na ljubav stave tačku. Međutim, ubrzo su shvatili da su pogrešili.


– Kad smo ponovo otpočeli vezu, posle kratkog predaha, nekako je sve išlo svojim tokom. Jednostavno, to se tako dešava, razumeju me parovi. Može da dođe do razdvajanja i mimoilaženja, ali kada su prave stvari u pitanju čovek ne može da pobegne od onoga što mu sleduje. I mi smo imali sreće da kad smo poželeli porodicu, odmah smo to i dobili. To ne može da se planira – objasnila je pevačica za Grand.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije