Razvod je bio neminovan! Goca Tržan konačno otvorila dušu: Osećala sam se nemoćno i bezvredno

21.11.2022

18:11

razvod goce tržan

Razvod Goce Tržan intrigija domaću javnost

Goca Tržan bila je u braku sa Ivanom Marinkovićem sa kojim je dobila ćerkicu Lenu. Po prvi put nakon razvoda pevačica je progovorila o razlozima koji su doveli do kraha ljubavi, pa priznala da je pored aktuelnog zadrugara proživljavala pravi pakao.

Razvod Goce Tržan bio je buran

‒ Razveli smo se jer je on jedan neradnik koji se kockao i prokockao svu moju ušteđevinu. Razveli smo se jer se propio. Razveli smo se jer me je ponižavao i u trenucima pijanstva pravio scene, što mogu da posvedoče mnogi naši prijatelji – priznala je Goca nedavno i u svojoj emisiji „Ako progovorim“ na K1, pa dodala:

Pročitajte: Prošlo je sedam godina! Goca Tržan podelila srećne vesti, čestitke samo pristižu (foto)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goca Tržan (@gocatrzan)

– Sećam se svog slučaja i osećaja, bila je to neviđena nemoć. Osećala sam se očajno, nemoćno i bezvredno. Nisam znala kuda da pođem. Najčešće idemo na emotivnu ucenu, “ako ne budeš prestao da piješ i da se kockaš mi ćemo se razvesti”. Najčešće to ne daje nikakvog efekta. Na kraju smo se razveli hvala Bogu. Ne znam šta je ispravan put. Ne možeš ti da odvučeš nekoga na silu i da mu kažeš da mora da se leči. Uslovila sam ga.

Pročitajte: Goca Tržan nikad brutalnije o Ivanu Marinkoviću – Pomenula i Miljanu Kulić

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivan Marinković (@ivanmarinkovic79_official)

Razvod Goce Tržan nije bio nimalo lak, a pevačica ističe da joj je neopisivo žao što je Marinković krenuo pogrešnim putem.

– Žao mi je što je izabrao taj put jer mislim da to nije njegov put, ali to je njegov izbor. Prvo sam izabrala da mu pomognem. Kada sam shvatila da on ne želi pomoć, ne vidi da ima problem, otišla sam jer imam dete o kojem moram da brinem. Ko je imao tu vrstu problema zna o čemu pričam. Ono što je najneverovatnije u celoj priči vezanoj za zavisnosti jeste da roditelji minimiziraju problem – zaključila je ona.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije