Ovo je malo ko znao: Ova poznata glumica je rođena sestra Ivice Dačića FOTO

27.01.2023

21:01

Sestra Ivice Dačića

Sestra Ivice Dačića je ova poznata glumica

Političar Ivica Dačić nedavno je na svom Instagram nalogu objavio fotografiju svoje ćerke koju je javnost mogla da upozna nakon njegovog sina koji je već poznat po svojoj vezi sa pevačicom Milicom Jokić.

Sestra Ivice Dačića se prošle godine ostvarila u ulozi majke

Međutim malo ko je znao da je njegova rođena sestra glumica  Emica Dačić. Ona je u 48. godini života postala majka, a Dačić se nedavno i javno pohvalio.

Pročitajte: Ko želi da čestita-  Na ruci Dačićeve snajke konačno sija prsten (foto)

Sestra Ivice Dačića

 

‒ Postao sam ujak. To je najveći događaj za našu porodicu, koji smo dugo čekali. Lenka je stigla i odmah postala miljenica. A ponosna je i ona na mene. Gleda me na televiziji i prepoznaje, pa se oglašava kad god me vidi, kao da hoće nešto da mi replicira – rekao je Dačić, a prenosi Hello.

Pročitajte: Naizgled idiličan odnos svekrve i snaje, a šta je istina? Evo kako se zaista slažu Milica Jokić i Dačićeva žena

Sestra Ivice Dačića

Sestra Ivice Dačića se ranije bavila glumom i svima je poznata po ulozi u seriji Porodično blago, a nakon toga se posvetila umetnosti. Završila je čak dva fakulteta, pedagogiju i glumu, a poslednjih godina zaposlena je u jednoj kompaniji. Za razliku od svog brata ona se ne pojavljuje često u javnosti i vodi miran život van medija.

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije