Sestra Lidije Vukićević je graciozna lepotica: Ovo je ona, sličnost sa glumicom je neverovatna FOTO

20.01.2023

10:01

Sestra Lidije Vukićević

Sestra Lidije Vukićević je prava lepotica

Popularna glumica Lidija Vukićević privlači ogromnu pažnju medija, a malo ko je znao da ona ima rođenu sestru, koja takođe izgleda prelepo.

Sestra Lidije Vukićević zapala za oko mnogima

Naime, sestra Lidije Vukićević je odabrala neki drugačiji životni put koji nije izložen javnosti, te mnogi nisu upućeni da glumica ima sestru i kako ona izgleda. Zove se Marina i glumicina je najveća podrška. Iako Lidija ne govori u javnosti često o svom privatnom životu, može se reći da četo voli na Instagram nalogu da podeli emotivne trenutke sa svojom porodicom.

Pročitajte: Da li je prepoznajete? Devojčica sa slike jedna je od najlepših turskih glumica, a njen životni stil ne prestaje da intrigira javnost (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

Tako je nedavno objavila fotografiju uz emotivne reči koje je posvetila sestri Marini.

– Sestra-imenica bez zamenice. Hvala ti što me podržavaš kad nisam u pravu, hvala ti što me štitiš i činiš me jakom. Hvala što me teraš na smeh kad se mrštim, hvala što me vratiš na pravi put kada izgubim mapu.Hvala što si uvek tu. Volim te – napisala je Lidija nedavno uz fotografiju ove lepotice.

Pročitajte: Poznata glumica priznala vezu sa Viktorom Živojinovićem- Brena oduševljena snajkom (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

Takođe, svi su bili oduševljeni na Instagramu nakon ove Lidijine objave pa su se nizali komentari pohvala za nju i njenu sestru. Ono što je takođe sve iznenadilo jeste i neverovatna sličnost između njih, a može se zaključiti da su obe negovane i prelepe žene koje vode računa o svom izgledu.

Pročitajte: Preokret nakon razvoda- Karleuša u zagrljaju Duškove porodice iz Orlovata FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

Sestra Lidije Vukićević je baš kao i poznata glumica mnogima zapala za oko, a svi su saglasni da ih krasi nestvarna lepota.

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije