Suza suzu stiže: Đani se moli za Slađino zdravlje, u ovom manastiru je potražio spas

20.11.2022

22:11

Slađino zdravlje

Slađino zdravlje bilo je ozbiljno narušeno

Đanijeva žena Slađa posle samo devet meseci od kada je imala operaciju tumora na bubregu, završila je opet na operacionom stolu. Naime, njoj se poslednjih dana slošilo, pa je po hitnom postupku poslata na Kliniku za kardiologiju gde joj je ugrađen stent.

Slađino zdravlje zabrinulo je Đanija

– Koliko je Đani veseo i pozitivan, toliko im se loših stvari po pitanju zdravlja desilo u ovoj godini. Nikako da izađu iz tog ludila. Kada je sve krenulo u februaru sa Slađinim tumorom na bubregu, kod njih je pakao! Đani zbog posla često fizički pada, pa je i on nekoliko puta završavao u bolnici. Slađa je za sada dobro, operisana je, ugrađen joj je stent i sada joj sledi oporavak. Sinovi Marko i Miloš su tu, sve rade šta treba tako da Slađa stvarno može da leži i da prstom ne mrdne. Nije joj lako, sve je stislo, a ona nije neko ko samo leži i kuka – otkriva izvor blizak pevaču i nastavlja:

Pročitajte: Podmukla bolest – Porodica zabrinuta za Slađino zdravlje, Đani traži najbolje lekare

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🌹sladjana trajkovic🌹 (@sladja_carpediem)

– Đani nikada ne pokazuje da je zabrinut i tužan, ali sada kada sam ga video, baš je u problemu i mnogo je uplašen. Prosto ne može da veruje da im se samo loše stvari dešavaju kada je zdravlje u pitanju. Ovo sa Slađom mu se ni malo ne dopada, pa je odlučio da ode u manastir Tumane, da upali sveću i pomoli se za Slađino zdravlje pred moštima čudotvornog Svetog Zosima. Kada mi je to rekao, vidim da je baš u problemu. Kada bi mogao, on bi sve tezge otkazao da bude uz Slađu i da je neguje, ali mora da radi – zaključio je naš izvor.

IZVOR: Jelena Vujinović

SLIKE: Gaja

Još iz kategorije