Izdaju ne prašta: Goca Tržan zauvek precrtala Slavicu, Miljana Kulić u sve umešana

29.01.2023

21:01

slavica ćukteraš i goca tržan

Slavica Ćukteraš i Goca Tržan bile su bliske drugarice, čak je starija koleginica sa mužem Rašom išla kod nje u Japan gde je tada živela Slavica sa bivšim mužem i ćerkom. Međutim, već neko vreme njih dve ne razgovaraju i to sve zbog Miljane Kulić.

Slavica Ćukteraš i Goca Tržan prekinule prijateljstvo

– Goca se naljutila jer je Slavica u doba korone često držala lajvove na Instagramu sa Miljanom. Tržanka nije htela da joj kaže konkretno da joj smeta to što javno veliča Kulićevu i što sa njom ćaska satima preko Instagrama, pa je samo prestala da joj se javlja. Mislim da je Slavica brzo shvatila o čemu se radi, pa se i ona povukla! Nije videla ništa strašno u tome i nije taj čin doživela kao da je izdala Gocu – počinje priču izvor Stara i nastavlja:

Pročitajte: Razvod je bio neminovan! Goca Tržan konačno otvorila dušu – Osećala sam se nemoćno i bezvredno

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goca Tržan (@gocatrzan)

– Međutim, kao njena bliska drugarica znala je da Goci smeta to što je Miljana pominje u javnosti, kao i to što joj pominje ćerku Lenu, zato ne može da veruje da je na taj način izdala. Prosto, ne želi da bude sa njom više u kontaktu. Slavica je zvala nekoliko puta od tada jer je htela da sazna zašto je ljuta na nju , ali kako se Goca nije javljala ona je odustala – rekao nam je izvor blizak pevačicama koji napominje da je Slavica dala sve od sebe da izgladi odnos sa Tržankom.

Pročitajte: Otkrivamo – Ovako je Slavica uspela da pomiri Tanju Savić i Milicu Todorović

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Slavica Cukteras (@cukterasslavica)

– Do Slavice su nedavno došle razne priče koje navodno plasira Goca, ali ona ne želi da pljuje po druženju koje je imala sa njom, jer su se oni porodično posećivali i bile su baš bliske. Zato Slavica želi da iskulira sve i nada se da će biti prilike da se sa Gocom sretne i da reše sve ih muči – završava naš izvor.

IZVOR: Sanja Arsić

SLIKE: Gaja

Još iz kategorije