Ljubav je pobedila: Najlepše vesti u domu Jovane i Saleta Tropika, čestitke stižu sa svih strana FOTO

09.06.2023

16:06

By

Starija ćerka Jovane i Saleta je prava lepotica

Bivši par Jovana Pajić i Sale Tropiko su nakon rastanka ostali u dobrim odnosima, a zbog čestih pojavljivanja zajedno mediji su spekulisali da je došlo do pomirenja.

Starija ćerka Jovane i Saleta ponovo učinila roditelje ponosnim

Ono što ih nakon razvoda povezuje jesu njihove ćerkice Helena i Đina koje svakodnevno čine srećnim svoje roditelje. Bez sumnje su nasledile maminu lepotu, tatin karakter, lepo su vaspitane, talentovane za različite vrste umetnosti, a nije tajna da su odlični đaci u školi.

Pročitajte: Veliki preokret nakon razvoda- Najlepše vesti u domu Jovane i Saleta Tropika FOTO

Starija ćerka Jovane i Saleta

Ponosni roditelji svaki njihov uspeh doživljavaju kao svoj i proslavljaju ga sa velikim oduševljenjem, a tako je bilo i ovog puta. Naime, starija Helena, okončala je još jedan razred osnovnog obrazovanja, što je u okviru škole na poseban način uz adekvatnu odeću i balone obeleženo.

Pročitajte: Preboleo Jovanu- Evo s kim se viđa Sale Tropiko nakon razvoda VIDEO

Starija ćerka Jovane i Saleta


Svi učenici i učitelji trebalo je da se obuku u belo, a svako od njih bio je pozdravljen gromoglasnim aplauzom kada se začulo njegovo ime. Jovana je na svoj Instagram nalog postavila devojčicinu sliku uz emotivan opis:

-Volim te mala moja, velika najveća uz emotikon srca

Pročitajte: Komšije sve otkrile- Sale Tropiko traži spas u manastiru, razvod ga je totalno promenio

Starija ćerka Jovane i Saleta

 

Podsećanja radi, njih dvoje su se rastali pre više od godinu dana, ali su jedan od retkih parova koju su ostali u zaista sjajnim odnosima prvenstvo zbog svojih ćerkica.

SLIKE: Ata images, Instagram

Još iz kategorije