Potres u porodici Šerifović: Marija skrhana bolom zbog njegove smrti (foto)

12.10.2022

17:10

potez marije šerifović

Stric Marije Šerifović preminuo je danas

Tužne vesti iz doma slavne pevačice stigle su danas, nakon što je objavljeno da je stric Marije Šerifović preminuo rano jutros u 73. godini života u Kragujevcu. Milan Šerifović rođen je 15. oktobra 1949. godine, završio je Ekonomsku školu, a potom i studirao Ekonomski fakultet, prenose domaći mediji.

Stric Marije Šerifović bio joj je najveća podrška

Stric Marije Šerifović bio je autor i voditelj emisije „Autogram“, najpopularnije radio emisije na području cele Jugoslavije, u kojoj su gosti bili najpoznatiji solisti narodne muzike. Koliko je emisija bila popularna i slušana najbolje pokazuje podatak da je Šerifović nedeljno dobijao od 500 do čak 1000 pisama slušalaca u kojima su predlagali goste za emisiju i koje nije mogao sam da pročita, već je imao saradnike koji su mu u tom poslu pomagali.

Pročitajte: Još jedan tragičan gubitak – Preminula Gorica Nešović, uzrok smrti više nije tajna

Stric Marije Šerifović autor je knjige o ribolovu, prvak nekadašnje Jugoslavije u sportskom ribolovu, tri godine je bio savezni selektor za pionire i omladince u ribolovu, jedan od osnivača Stono-teniskog kluba Radnički. O Mariji je uvek govorio najlepšim rečima.

Pročitajte: Marija Šerifović na kiseoniku – Oglasila se i uspela da izusti samo jednu reč

– Može Marija da ima godina koliko god hoće, biće uvek naše dete. Može da ide gde god hoće, na sve kontinente Sveta, njeni koreni ne mrdaju, uvek će biti ovde u njenom i našem Kragujevcu – izjavio je jednom prilikom Milan Šerifović.

SLIKE: Gaja

Još iz kategorije