Miroslav Ilić otkrio sa kim na estradi ne priča: Ovu pevačicu je posebno izdvojio FOTO

23.11.2022

14:11

Sukob Miroslava Ilića i Lepe Brene

Sukob Miroslava Ilića i Lepe Brene je nezaobilazna tema

Poznati pevač narodne muzike, Miroslav Ilić sinoć je gostovao u emisiji kod Ognjena Amidžića.

Miroslav je izazvao veliku pažnju javnosti s obzirom na to da se rtko pojavljuje u medijima, ali u ovom gostovanju je otkrio brojne detalje koji se do sada nisu  znali.

Sukob Miroslava Ilića i Lepe Brene traje godinama

Naime, Ognjen je zadao Miroslavu leksikon u vidu kratkih pitanja, na šta je ovaj velikan narodne muzike odgovarao, pa je tako otkrio da ga iz užeg kruga porodice najčešće iznervira supruga Gordana. Takođe, pričao je i o svom prvom honoraru.

Pročitajte: Na vrhuncu karijere Miroslav Ilić doneo važnu odluku, Saša Mirković ga podržao

Sukob Miroslava Ilića i Lepe Brene

– U želji da se skinem sa roditeljima sa grbače, bio je jedan festival u Vrnjačkoj banji, ja sam tad već imao ploču. Radilo se o tadašnjih 40.000, a ja idem autobusom iz Vrnjačke banje za Mrčajevce, hvato sam se za džep, pa sam pravio plan šta ćerki da kupi, ženi… To su nezaboravni trenuci-rekao je Ilić.

Pričao je o tome i sa kim se najviše na estradi druži.

– Nažalost, niko od njih više nije živ. Družio sam se sa Topalovićem, sa Šaulićem. To niko ne zna. Mi smo išli na privatna letovanja. Jedne godine sam prvo došao ja sa porodicom, pa Šaban. Sreli Bokija Miloševića pokojnog, pita on moju ćerku kako je bilo, a ona: -Bilo je lepo prvih par dana, a onda je došao Šaban… Neću da pričam- jasan je bio pevač.

Međutim, ono pto je svakako najviše pažnje izazvalo jeste pitanje sa kim na estradi je u lošim odnosima, a on je kratko odgovorio.

– Ja mislim da to i vrapci na grani znaju. Samo jedna jedina osoba. Lepa Brena.

Pročitajte: Lepa Brena ljuta na Bobu- Zapretila je da će ga javno obrukati ako se ne urazumi

Sukob Miroslava Ilića i Lepe Brene

Podsećanja radi, sukob Miroslava Ilića i Lepe Brene i Miroslav traje godinama, a najviše zbog toga što je Brena dobra drugarica sa nekadašnjom Ilićevom ljubavnicom Mirjanom Antonović.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije