Sukob ne jenjava: Sloba Radanović žestoko potkačio Jovanu Jeremić, a ni ona mu nije ostala dužna FOTO

23.01.2023

13:01

sukob slobe i jovane

Sukob Slobe i Jovane podigao veliku prašinu u javnosti

Sloba Radanović i Jovana Jeremić već nekoliko dana vode žestoku raspravu putem društvenih mreža. Naime, nakon što je pevač izjavio da voditeljka jutarnjeg programa nije kompetentna da priča o Kosovu i Metohiji, oglasila se Jeremićeva i žestoko ga isprozivala.

Sukob Slobe i Jovane Jeremić ne jenjava

– Nemam ni ja problem da kažem istinu. Govorite nam da narod ovo voli. Ne poznajem nikoga ko nije zgranut ovom pojavom. Ova osoba nema kredibilitet da na bilo koji koji način komentariše Kosovo i Metohiju, a naročito ne na ovakav način – poručio je Sloba i dodao:

Pročitajte: Sloba Radanović se trese od besa – Evo kome je uputio oštru poruku FOTO

sukob slobe i jovane

– Zašto joj je omogućeno da ona nama iznosi svoj stav i ispira mozak? Novinar je tu da pita, a ne da drži slovo. Sklonite je sa televizije i videćete da nikome na svetu neće nedostajati – napisao je Radanović, a na njegove reči Jovana je žestoko uzvratila pomenuvši pevačevu bivšu ženu Kristinu Kiju Kockar.

– Radanović kada potencira srpstvo i patriotizam, isto je kao i kad je potencirao brak i porodicu u javnosti, a varao svoju ženu u rijalitiju, to je Radanović. Licimer, jedan lažni moralista i kao takav odlično je što me napao jer takvi kao što je on treba da me napadnu, oni nisu moja ekipa jer nije iskren. On jedno priča u javnosti, a drugo radi u tajnosti – lažni moral – odbrusila je Jovana, pa dodala:

Pročitajte: Obeležavanje Svetog Nikole – Sloba proslavio krsnu slavu, Kija Kockar čestitala FOTO

sukob slobe i jovane

– On nema mozga, a nije na mom intelektualnom novou da se raspravljam sa nekim kao on, neškolovan u svakom smislu. On ne može da ulazi u fajt sa lavicom, jer on je jedan mali miš. On je isfrustriran muškarac koji ne može da se nosi sa jakom ženom, što se i videlo u njegovom prvom braku – zaključila je.

Sukob Slobe i Jovane Jeremić napravio je pravu pometnju na društvenim mrežama, a kako će se situacija dalje odvijati ostaje nam da vidimo… Do tada, nas zanima vaše mišljenje, ko je u pravu – Sloba ili Jovana? Glasajte u anketi koja sledi…

Sukob Jovane i Slobe trese region - ko je u pravu?

Loading ... Loading ...

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije