Teodora Džehverović rasplakala koleginicu: Javno isplivale prepiske pevačica FOTO

22.11.2022

16:11

Sin Ace Lukasa

Sukob Teodore Džehverović i Mahrine podelio fanove

Popularna pevačica Teodora Džehverović dovela je do suza mladu pevačicu Marinu Cvteković poznatiju kao Mahrinu. Naime, poznato je da je Džehverovićeva ovoj mladoj devojci bila mentorka u jednom muzičkom takmičenju, a sada su očigledno zaratile.

Sukob Teodore Džehverović i Mahrine izazvao buru u javnosti

Naime, Mahrina je upitala Teodoru za saradnju. Tada joj je Džehverovićeva poručila da će joj se javiti sledeće godine, što su mnogi, pa i mlada pevačica, protumačili kao negativan odgovor na poziv za duet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Cvetkovic (@mahrinaye)

Mahrina je javno objavila Teodorinu glasovnu poruku nakon čega su se fanovi žestoko okrenuli protiv Džehverovićeve.

– Iskreno, malo mi je bezveze što si objavila moju glasovnu poruku javno. Ispada sada da dajem nekome lažnu nadu, a samo sam mislila da je nova godina blizu, te da ćemo se uskoro čuti… Nisam ovo očekivala – poručila joj je Teodora.

@mahrinayeIzgleda da se malo naljutila♬ original sound – mahrinaye

– Izvini, nisam znala da ti smeta da javno prikazujem tvoje poruke. Nije bilo lepo od mene, ali samo sam želela duet – istakla je ona u videu na pomenutoj mreži.

Teodora joj je prilično zamerila, pa ju je i otpratila sa Instagrama.

– Teodora me je otpratila sa Instagrama. Moja mentorka…Od jedne želje da snimimo duet, ostala sam i bez praćenja. Ne samo da neću snimiti duet, nego sam 10 svetlosnih godina daleko do toga – rekla je Mahrina kroz suze u najnovijem videu.

@mahrinaye Teodora pls zaprati me necu te vise pitati za duet… @teodoradzehverovic97 ♬ original sound – mahrinaye

Sukob Teodore Džehverović i Mahrine mnogi smatraju kao marketinški ztrik, pa su tako česti komentari na društvenim mrežama kako je svađa između ove dve pevačice zapravo šala.

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije