Zbog njega je odbila Holivud: Ovo je 16 godina stariji muž Nataše Ninković FOTO

08.12.2022

14:12

Suprug Nataše Ninković

Suprug Nataše Ninković je pravi gospodin

Jedna od naših najboljih glumica Nataša Ninković retko kada govori o svom privatnom životu. Ono što je poznata jeste da je već dugi niz godina u skladnom braku i da iz te ljubavi ima dva sina.

Suprug Nataše Ninković se vešto skiva od očiju javnosti

Njen suprug se zove Nenad Šarenac, a iako u medijima ne govori o njemu, na Instagram profulu često objavljuje trenutke koje provode zajedno.

Ona se sa 25 godina udala za 10 godina starijeg Nenada Šarenca, a glumica je u nekoliko intervjua priznala da joj je brak pomogao da sazri.

Pročitajte: Nataša Bekvalac otkrila šta misli o ćerkinom dečku- Prevrtala sam očima!

– Bila sam klinka i u početku brak sam tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake. Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku, kao ispunjena žena koja može da im se potpuno posveti, rekla je ona davno medijima.

Pročitajte: Nataši Ninković popustile kočnice, ovakvu je do sada niste videli (foto)

Suprug Nataše Ninković

Manje je poznato da je odbila američkog reditelja Olivera Stouna upravo zbog svog supruga.

– Oliver Stoun bio je na nekom proputovanju kroz Balkan i svratio je do Beograda. Tada sam ga videla poslednji put. Pokazala sam mu Narodno pozorište, zapravo scenu gde igram, grad… Stalno me zapitkivao šta je tu toliko vredno, pa sam odlučila da ne pokušam u Americi. Na večeri u Skadarliji upoznao je mog Nešu. Pitao me je da li je i on jedan od razloga zbog kojih sam odlučila da igram u Beogradu i ja sam mu odgovorila: Naravno.

Pročitajte: Da li je prepoznajete? Devojčica sa slike jedna je od najlepših turskih glumica, a njen životni stil ne prestaje da intrigira javnost (foto)

Suprug Nataše Ninković

Suprug Nataše Ninković se retko pojavljuje u javnosti, ali pevačica ne krije svoju ogromnu ljubav prema njemu, a ponosni su roditelji dva sina Mateje i Luke.

SLIKE: Ata images, Bojan Vuković

Još iz kategorije