Jelena Karleuša krila veliku tajnu: Ova žena joj je pomrsila konce u braku, zbog nje se i razvela (foto)

22.09.2022

20:09

By

Jelena Karleuša i Dara Bubamara

Svekrva Jelene Karleuše bila je ona, evo kako su se slagale

Iako živi mirno i povučeno, Slavica Karić izuzetno je cenjen član poznate familije. Četiri decenije provela je u braku sa Sretenom Karićem, koji je preminuo 2017. godine. Majka je četvoro dece: Gorana, Bojana, Stefana i Gordane, ali i baka šestoro unučadi.

Pročitajte: Obrt u braku – Karleuša želi treće dete, evo kako je Duško reagovao (foto)

Sudeći po njenom Instagram profilu, gde često objavljuje fotografije najbližih, porodica joj je na prvom mestu. Upravo zahvaljujući društvenim mrežama saznali smo da gospođa Karić živi „kao sav običan svet“.

Bivša svekrva Jelene Karleuše prava je domaćica

Uživa u prirodi, zelenilu, gajenju ruža, ali dosta vremena provodi i u bašti. Pratiocima se nedavno pohvalila da su joj odlično rodile paprike, a kad je već tako, red je da se pripremi zimnica.

Pročitajte: Karleuša žestoko prozvala poznatog političara – Evo šta mu je poručila

svekrva jelene karleuše


– Velika obaveza, ali i veliko zadovoljstvo – poručila je Slavica Karić koja, da ne zaboravimo da napomenemo i to, izgleda za svaku pohvalu.

O odnosu sa prvom snajom, bivšom Bojanovom suprugom Jelenom Karleušom, nikada nije javno govorila. Pričala je samo Jelena, ubrzo posle razvoda, koji je usledio samo tri meseca posle venčanja.

‒ Udala sam se za Bojana, ali me je razvela njegova mama Slavica. Ona je bila posrednik i lično se pobrinula da do našeg razvoda dođe što brže i bezbolnije po njenog sina. On nije imao snage da se suoči sa mnom. Prvih nekoliko dana bila sam u šoku, nisam znala šta da radim. Situacija je bila sledeća: moja reč protiv reči telohranitelja, ali tu moju reč nisu želeli da čuju. Tražila sam od Bojanove majke samo jedno – da ga zamoli da se obrati javnosti i kaže šta se zaista dogodilo, da mi „opere obraz“. Ali, on to nije želeo ‒ požalila se u jednom intervjuu Jelena Karleuša, koju je dugo pratio glas da se od Bojana razvela posle navodne afere sa telohraniteljem.

IZVOR: Hello

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram, Youtube printscreen

Još iz kategorije