U strahu za bebu! Tamara Milutinović otkazala sve nastupe, pa priznala: Doktori su mi rekli da…

24.05.2023

22:05

trudna tamara milutinović

Tamara Milutinović i njen suprug Darko Jevtić uskoro će se po prvi put ostvariti u ulozi roditelja. Slavni par će dobiti ćerku, a pevačica je po svetu lekara odložila sve nastupe i u potpunosti se posvetila održavanju trudnoće.

Tamara Milutinović postaje majka

– Prestala sam da radim u četvrtom ili petom mesecu. Mislim da je tako meni lakše. Imala sam puno zakazanih nastupa, gde se mnogo dugo putuje. Doktori su mi rekli da nije pametno putovati kolima na tako daleke relacije, a prosto nije bilo moguće putovati avionom – Bosna, Makedonija… Dosta sam radila. Treba da se umirim, da uživam u tom periodu i da dam sve od sebe da plod bude što zdraviji – rekla je za Informer Tamara koja je nedavno otkrila da su ona i njen izabranik za ćerku odabrali ime Emili, a inspiraciju su dobili gledajući jednu nemačku reklamu.

Pročitajte: Vreme je za bebe – Tamara Milutinović trudna, u porodicu stiže… FOTO

– Sebi delujem kao mama devojčice i jedva čekam da dođe vreme da joj biram garderobu. Naravno, želim i sina, sve majke mi kažu da je to posebna ljubav i da je sin mamin, a ćerka tatina. Duboko verujem da je i Darko želeo devojčicu, iako to nikad nije izgovorio naglas. Kad Emili malo poraste, pridružićemo se Darku u Kazanju. To je divan grad, multikulturalna sredina. Stvarno ima mnogo toga zanimljivog da se vidi. Išli smo na krstarenje Volgom, bilo nam je prelepo. Volim Rusiju, ljudi su slični nama, baš kao i Grci, spajaju nas ista kultura i mentalitet i lako je uklopiti se – otkrila je pevačica za „Gloriju„.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije