Prsten ne laže: Darko Lazić i Katarina kupili burme, kamere sve zabeležile VIDEO

19.01.2023

21:01

venčanje darka lazića

Nakon što je obnovio romansu sa bivšom devojkom, venčanje Darka Lazića i Katarine postalo je glavna tema u svim domaćim medijima. Slavni pevač rešio je da povuče ručnu i svoj život dovede u red prvenstveno zbog svoje dece Lorene i Alekseja, a potom i zbog Katarine sa kojom ima ozbiljne planove za budućnost.

Venčanje Darka Lazića više nije tajna

Naime, Darko i Katarina nedavno su se iz Novog Sada uputili ka Beogradu, a njihov dolazak nije promakao ekipi „Paparaco lova”. Zaljubljeni par posetio je jedan tržni centar gde su, sudeći po snimku, birali burme.

Pročitajte: Marina u šoku – Darko Lazić se ponovo ženi, Katarina ga je uzela pod svoje

venčanje darka lazića

Prsten je prvo probala Kaća, a potom i Darko kome je bilo bitno kako će burma izgledati dok peva odnosno dok drži mikrofon. Nakon što su, reklo bi se, rezervisali burme, posetili su i jednu parfimeriju, a potom su se vratili do automobila i odvezli se u nepoznatom pravcu..

Pročitajte: Kad se bivše udruže – Darko Lazić u problemima do guše, Marina i Barbara mu rade o glavi

venčanje darka lazića

Podsećanja radi, Darko Lazić bio je oženjen koleginicom Anom Sević sa kojom je dobio ćerkicu Lorenu. Iz vanbračne zajednice sa Marinom Gagić ima sina Alekseja, a pevač ne krije želju da se po treći put ostvari u ulozi oca.

SLIKE: Bojan Vuković, Youtube printscreen

Još iz kategorije