Čist luksuz: Zavirite u raskošni dom Goce Božinovske, jedan detalj će vam posebno privući pažnju FOTO

08.12.2022

17:12

vila goce božinovske

Vila Goce Božinovske će vas ostaviti bez daha

Iako nije oduvek bila okružena luksuzom o čemu je neretko govorila, pevačica sada uživa u raskošii, a vila Goce Božinovske velelepno je zdanje u kojem godinama unazad živi sa svojom decom. Snajka Bojana i maleni Zoran uneli su posebnu energiju u dom, a porodica će sada postati bogatija za još jednog člana čiji dolazak na svet svi ukućani željno iščekuju.

Vila Goce Božinovske satkana je od zlata

dom goce božinovske

U velelepnu vilu, pevačica se uselila kada se udala za Zorana Šijana, a nakon prerane smrti supruga, Goca je nastavila život sa sinom Mirkom i ćerkom Zoranom i kako kaže, njihov porodični dom čuva najlepše uspomene.

Pročitajte: Goca Božinovska besna – Stavila sam botoks, a ogovaraju me kao glavu da sam sekla

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goca Bozinovska (@goca_bozinovska_official)

– Ovde sam 20 godina i navikla sam na Surčin jer sam i pre useljenja devet godina živela u ovom kraju. Upravo ovaj dom čuva najlepše uspomene koje imam, posebno one vezane za mog pokojnog supruga, rođenje naše dece, njihovo detinjstvo… Nikad, ali nikad se ne bih iselila iz njega. Ovde je moja sreća. Deca dolaze i odlaze, a ja ostajem. Što bi rekla moja ujna: „U toj kući ćeš biti dok te snaja ne izbaci.“ E tad bih možda spakovala kofere i otišla, samo da mom Mirku bude lepo – izjavila je pevačica jednom prilikom.

Pročitajte: Goca Božinovska iskeširala bogatstvo za Mirkovu svadbu – Od cifre će vam se zavrteti u glavi

dom goce božinovske

Vila Goce Božinovske u Surčinu okružena je kapijom impresivnih dimenzija ispred koje se nalaze i kamere za nadzor, dok u prostranom dvorištu tokom letnjih dana članovi porodice najviše vremena provode pored bazena.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije