Više nije tajna: Rada i Lukas se pomirili, pevačica mu sve oprostila

30.10.2022

16:10

Rada Manojlović i Zorana Mihajlović

Rada i Lukas se pomirili, ovo su detalji

Rada Manojlović i Aca Lukas godinama unazad imali su nesuglasice i javno su se prepirali. Međutim, sada je sve to iza njih, a Rada je iznenađena jer je Lukas stao u njenu odbranu. On se javno oglasio kako bi prokomentarisao agoniju kroz koju njegova koleginica prolazi otkad je bivši rijaliti učesnik Dario Šogorović navodno objavio njene golišave fotografije.

– Rada je fina dama i odličan pevač i možete da joj pljunete pod prozor. A sigurno će se naći naručilac – rekao je Lukas.

Rada i Lukas zakopali ratne sekire

Kako saznajemo, Rada je nakon ove izjave pozvala Acu da mu se zahvali i tada su pričali više od sat vremena.

– Rada se jako razočarala u mnoge ljude, a posebno u kolege, jer je čula da su je mnogi ismejavali zbog ovoga kroz šta prolazi. Ajde što joj niko nije pružio javno, ali ni tajno podršku, nego su se još sa celom situacijom šalili. Najmanje je od Lukasa očekivala podršku, jer se on godinama kačio na svaku njenu izjavu, pa i nisu bili u dobrim odnosima – priča izvor za Star i dodaje:

Pročitajte: Neće više da ćuti – Rada Manojlović otkrila istinu o raskidu sa Harisom, za sve je kriva ona (foto)

rada i lukas

– Kada je videla da je objavio na Instagramu podršku, odmah ga je nazvala i zahvalila mu se. Baš su dugo pričali o svemu, više od sat vremena. Rada mu je otvoreno rekla da je očekivala od pojedinih kolega bar privatno da je nazovu, ali da se to nije desilo i da je njemu neizmerno zahvalna. Dogovorili su se da će otići i na ručak da se ispričaju o svemu, samo da Aci prođe koncert u Areni 3. novembra, jer sada ima baš mnogo obaveza – završava naš izvor.

IZVOR: Sanja Arsić

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije