Za dlaku izbegao najgore: Bosancu zdravlje spasio hodža, ovo su detalji

14.09.2022

20:09

Ritual Dragana Stojkovića Bosanca

Zdravlje Dragana Stojkovića Bosanca bilo je ozbiljno ugroženo

Dragan Stojković Bosanac uspešno se oporavio nakon hirurškog zahvata na srčanim zaliscima. Operacija je obavljena pre tri godine na beogradskom Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje, a legendarni muzičar tada se oglasio i za domaće medije otkrio kako se oseća i ko mu je u teškim trenucima bio najveća podrška.

Zdravlje Dragana Stojkovića Bosanca zabrinulo je domaću javnost

– Da mi je malo da odmorim od telefona. Zovu me sa svih strana sveta. Evo upravo dok pričamo na drugoj liniji je pevač Andrija Drežnjak iz Mostara, a supruga na kućnom telefonu razgovora sa prijateljima iz inostranstva. Tek sada sam video koliko imam prijatelja. Lepo je to znati. U nevolji se poznaju pravi prijatelji. Jedan moj prijatelj, koji je inače efendija, poslao mi je sliku iz jedne džamije kod Kalesije. On je zajedno sa vernicima učio dovu za moje zdravlje – pričao je u razgovoru za „Faktor“ Bosanac, a prenosi Espreso.

Pročitajte: Sukob zbog Džidže – Zaratili Bosanac i Đorđe David

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragan Stojkovic Bosanac (@d.s.bosanac_official)

Nakon operacije koja je prošla u najboljem redu, poznati producent i harmonikaš izrazio je zahvalnost Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje na čelu sa tadašnjim direktorom Milovanom Bojićem.

– Svo osoblje je predivno, a pored direktora bih istakao i doktore Slobodana Mićovića i Nebojšu Tasića. Oni su me tako fino obradili, da sam jedva čekao da budem operisan. Govorili su mi da je to rutinska operacija, kojih naprave pet dnevno. Lako je kada te uspavaju i operišu, ali kad se probudiš, da vidiš belaja. Na kraju najviše zahvalnosti dugujem čoveku koji mi je dao najveću podršku i koji je sa tri telefonska poziva osigurao celi tretman. Pet puta dnevno je zvao moju kuću. To je Saša Popović – ispričao je tada Bosanac.

IZVOR: Espreso

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije