Dragana Mirković završila u bolnici, fanovi zabrinuti za njeno zdravlje

12.01.2023

16:01

zdravlje dragane mirković

Zdravlje Dragane Mirković zabrinulo je njene fanove

Dragana Mirković iza sebe je ostavila uspešnu godinu. Niz nastupa, druženja sa publikom, porodična slavlja činile su je veoma srećnom, međutim, malo ko se seća da je zdravlje Dragane Mirković početkom prošle godine bilo ozbiljno narušeno.

Zdravlje Dragane Mirković bilo je narušeno

Poznata pevačica je 2022. godinu dočekala sa fanovima na Zlatiboru, a posle prelepog dočeka Mirkovićevoj je naglo pozlilo. Svi domaći mediji tada su preneli da je Dragana završila u bolnici.

Pročitajte: Praznična euforija u domu Dragane Mirković – Porodica je konačno na okupu FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)

Kako se spekulisalo Mirkovićeva je kolabirala, te je otišla do bolnice kako bi primila infuziju, a nakratko je priključena i na kiseonik.

– Dragana je dala sve od sebe kako bi bila na vrhuncu zadatka i kako bi svi gosti bili zadovoljni. Napravila je atmosferu za pamćenje, ali u jednom momenti joj se slošilo, te je morala da poseti užičku bolnicu, gde je usled kolabiranja priključena na infuziju i na kiseonik, kako bi povratila snagu – otkrio je tada izvor upućen u celu priču.

Pročitajte: Više ne može da ćuti – Dragana Mirković otkrila bolnu istinu o trećem detetu, javnost u neverici

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)

Zdravlje Dragane Mirković zabrinulo je njene fanove, a ona je ubrzo preko svog PR tima poslala poruku u kojoj je otkrila šta se zapravo dogodilo.

– Sada je sve dobro, Dragani se jeste u jednom trenutku slošilo, bila je da primi infuziju i inhalaciju. Vratila se na nastup nakon toga. Pozdravlja i zahvaljuje se svima koji su brinuli i večeras se druži sa svojom publikom u Ćupriji – poručili su tada iz Draganine PR službe.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije