Mama Goca u strahu: Bolest Teodore Džehverović došla je iznenada, ovo su detalji

08.01.2023

20:01

zdravlje teodore džehverović

Zdravlje Teodore Džehverović zabrinulo je mama Gocu

Teodora Džehverović smatra da mora da oslabi jer se tokom jeseni ugojila 4 kilograma, pa danima drži strogu dijetu i sekira svoju mamu Gocu Džehverović. Naime, Teodora je kao klinka bolovala od bulimije od koje se jedva spasla, pa je očekivano da se Džehva brine.

Zdravlje Teodore Džehverović bilo je ugroženo

– Teodora nije smela da kaže Goci da je na dijeti, jer je ona žena istraumirana i na sam pomen dijete ili promene ishrane počinje da paniči. A kako da ne bude istraumirana kad je jedva spasla Teodoru. Ni sama ne zna kako je izvukla iz kandži bulimije! Dugo su se borili sa njom, čak je i kod psihologa išla. Međutim, sada je Tea otišla kod nutricioniste koji joj je prepisao šta treba da unosi od namirnica kako bi mršavila zdravo, ali znajući koliko se Goca plaši, prećutala joj je da je na specijalnoj ishrani – objašnjava nam izvor i dodaje:

Pročitajte: Više ne može da ćuti! Teodora progovorila o raskidu sa Ninom – Burno sam reagovala..

zdravlje teodore džehverović

– Međutim, Goca je odmah primetila da joj je ćerka smršala, pa je digla frku! Tek tada Teodora je priznala da je išla kod doktorke i da se hrani kontrolisano, te da nema messta strahu. Rekla joj je da želi da se zdravije hrani i da je skinula samo četiri kilograma koliko je imala viška. Jedva je umirila majku – priča nam izvor i dodaje:

– Razumem Gocu jer je njena briga jasna, čak i Nino smatra da Tea preteruje i da je opterećena izgledom. Jedva spasla bulimije, čak je i vodu povraćala u tom periodu kada je obolela, zato je Goca van sebe kada vidi da ona mršavi – završava naš izvor.

Pročitajte: Kriza u vezi – Teodora donela drastičnu odluku, Ninovu reakciju svi čekaju FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic)

Zdravlje Teodore Džehverović je na svu sreću stabilizovano, a pevačica je pre nekoliko godina otkrila detalje agonije kroz koju je prošla.

– Desila se bulimija, jer sam bila klinka i nisam razmišljala normalno. Pala sam bila psihički u tom periodu, ali sam izašla kao pobednik iz svega toga i na sve to se smejem. To je stvarno bio problem. Ja sam mrzela sebe kada se ne ispovraćam. Oko mene su sve bile mršavice. Sve su ždrale šta požele, a ja popijem vodu i ugojim se – ispričala je Teodora pre nekoliko godina.

SLIKE: Ata Images, Bojan Vuković

Još iz kategorije