Željko Šašić se pomirio sa ćerkom Sofijom: Sada mu ona pomaže da nađe ženu

16.09.2023

14:09

By

Željko Šašić

B. VUKOVIĆ

Sofija Šašić želi ponovo da vidi oca srećnog

Željko Šašić pomirio se sa ćerkom Sofijom pre godinu dana, pa se sada svaki dan čuju i često se viđaju.

Nedavno su bili zajedno i u noćnom izlasku, a kako saznajemo, pošto je pevač već neko vreme slobodan i nema devojku, Sofija je odlučila da mu nađe novu ribu.

– Sofija se stalno šali sa Željkom da je najbolje da mu ona nađe partnerku, jer on do sada nije umeo da proceni šta je dobro za njega. Tako su nedvno njih dvoje zajedno bili u izlasku i ona mu je rekla da će da ga oženi samo da nađe idealnu maćehu. Željko se smejao i šalio na svoj račun sa Sofijom, ali ona bi stvarno volela da Željko nađe devojku i da bude srećan. Smatra da on nije star kako on voli njoj da kaže, da je njegovo vreme prošlo, i da može da se opet zaljubi i ima neku lepu vezu. Šali se Sofija kada kaže da će da ga ženi, nema ništa protiv da se on venča, ali da sa nekom partnerkom se zabavlja, živi bilo bi baš lepo priča nam izvor blizak Sofiji i dodaje:

Željko Šašić

– Smešno je bilo što kada su izašli u grad jer su zajedno komentarisali devojke i uopšte nemaju isti ukus. Ono što mu je Sofija predlagala njemu se nije svidelo, a kada je za neku ženu on rekao da je lepa, Sofija joj je našla hiljadu i jednu manu. Bilo im je baš zabavno u provoduzavršava naš izvor.


AUTOR TEKSTA: Sanja Arsić

IZVOR: STAR

SLIKE: B. VUKOVIĆ

Još iz kategorije