Žika Jakšić sprema svadbu, počeo novi život sa advokaticom: Isplivali svi detalji FOTO

03.06.2023

21:06

By

Prošlost Žike Jakšića

B. VUKOVIĆ

Ženidba Žike Jakšića je izgleda na pomolu

Žika Jakšić već godinu dana u vezi je sa advokaticom Tijanom Mijailović.

Ženidba Žike Jakšića se željno isčekuje

Kako saznajemo, on planira da se uskoro oženi po treć put i baš se promenio od kada je sa Tijanom, pa više ne izlazi kao pre jer su uvek zajedno. Kako navodi naš izvor, oni uskoro planiraju da započnu i život pod istim krovom.

Pročitajte: Žika Jakšić i Tanja Savić staju na ludi kamen- Voditelj javno zaprosio pevačicu, ovo su detalji FOTO

Ženidba Žike Jakšića
– Tijana ima sina iz prvog braka i njemu je najviše posvećena, te je to glavni razlog zbog kog ona i Žika još uvek ne žive zvanično zajedno. Provodi ona dosta vremena kod Žike, ali nije htela da brza, htela je da se zabavljaju, dobro upoznaju i da vide uopšte kako funkcionišu. Međutim, za godinu dana njih dvoje nisu imali nijednu raspravu, a ono što je njoj najvažnije je to da se Žika odlično slaže sa njenim sinom, kao i ona sa njegovim naslednicima. Pričali su oko zajedničkog života i uskoro bi trebalo da počnu da žive zajedno. Žika planira i da zaprosi Tijanu i da treći put stane na ludi kamen– kaže nam izvor blizak voditelju i dodaje:

Pročitajte: Nju je voleo pre Dajane- Velika ljubav Žike Jaksića bila je pevačica čije ime zna ceo svet FOTO

Ženidba Žike Jakšića
– Žika je drugi čovek od kada je sa Tijanom, svuda idu zajedno, nema više da banči do ujutru sa društvom, baš ga je snajka dovela u red. Prija mu od kada je sa njom, ona je inteligentna
žena i sa njom može da razgovara o svemu. Šalimo se sa njim da ne sme da mrdne od žene– završava naš izvor. Inače, Jakšić o privatnom životu ne želi da kaže ni reč, ali ne krije da je pronašao mirnu luku pored lepe advokatice.

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije