Zlati će ovo slomiti srce! Bivši muž Peja hitno operisan: Rezovi su na grudima, na obe noge…

15.03.2023

22:03

zoran pejić peja

Zoran Pejić Peja napustio je bolnicu nakon operacije na otvorenom srcu. Naime, bivši muž Zlate Petrović je nakon ugrađivanja bajpasa pušten na kućno lečenje nakon što su lekari obavili sve neophodne preglede.

Zoran Pejić Peja izašao iz bolnice

Po izlasku iz bolnice Peja je otkrio kako je protekla operacija, kako se oseća, ali i ko mu je u ovim teškim trenucima bio najveća podrška.

Pročitajte: Bivši muž Zlate Petrović u lošem stanju – Predstoji mu hitna operacija, porodica u strahu FOTO

zoran pejić peja

– Nisam osetio od bolova ništa. Obično se oseti zamaranje, bol u grudima, al’ kod mene ništa! Doktorka me je zamolila da odem na skener i tad sam saznao da imam krvne sudove čoveka od 80 godina. Tamo sam u bolnici govorio svima da dođu kod mene u emisiju – rekao je Zoran Pejić Peja pred kamerama, pa dodao:

– Rezovi su na grudima, na obe noge… Moram da se vraćam nekoj normali, uskoro počinjem da radim opet. Strah je postojao pre operacije, nikad nisam imao tako nešto. Svako se boji tako nečeg. Kad doživiš infarkt ne znaš gde se nalaziš. Tebi se čini da ulaziš u salu zdrav. Ja sam ovo sve izgurao. Svi su bili uz mene, rodbina, prijatelji, drugari, tek sad sam shvatio koliko sam bogat čovek – priča voditelj.

Pročitajte: Operacija na otvorenom srcu – Vesna Zmijanac primljena u bolnicu, Nikolija van sebe od brige

Dečko Zlate Petrović

Zoran Pejić Peja, koji je sa bivšom suprugom Zlatom ostao u prijateljskim odnosima, otkrio je šta mu je nakon operacije najteže palo.

– To je strašno, taj prvi put kad ustaneš posle svega. Nadam se dobrom sada – zaključio je on.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije