Novi problemi: Anabela zbog Lune morala hitno da se vrati iz Nemačke, isplivali svi detalji (FOTO)

11.12.2022

14:12

anabela i luna

Anabela i Luna su uvek tu jedna za drugu

Anabela Atijas vratila se pevanju, pa je opet počela da nastupa po dijaspori. Tako je prošlog vikenda imala nastup u jednoj diskoteci u Nemačkoj zbog čega je bila jako srećna. Ona je isplanirala da se dan posle nastupa uputi kod majke u Švedsku kako bi je iznenadila jer je dugo nije videla.

Anabela i Luna napravile novi plan

Međutim, Luna je iznenada okrenula Anabelu i rekla joj da joj hitno treba u Beogradu da čuva malu Miu kako bi ona i Marko mogli da snimaju novogodišnje priloge za koje su se već dogovorili i koje ne mogu da odlože.

Pročitajte: Anabela sve zakuvala – Gagi ljut na Lunu i Marka, ni unuku više ne viđa

anabela i luna

Tako je Anabela morala da bukira novu kartu i da se avionom u nedelju vrati hitno za Beograd. Bila je bez šminke i poprilično umorna, ali nije marila jer su joj ćerka i unuka Mia uvek prioritet.

Pročitajte: Anabela u suzama na krštenju unuke, evo šta kaže o zetu Marku

anabela i luna

Podsećanja radi, Anabela i Luna izgladile su odnose nakon druge sezone „Zadruge”, a loptu je spustio i Marko Miljković koji je sa taštom u daleko boljim odnosima nego što je bio ranije.

Pročitajte: Nesreća nikad ne dolazi sama! Anabelina bolest je sve zatekla, pevačica priznaje – Ne mogu da gutam, gušim se..

anabela i luna

anabela i luna

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije