Nema čak ni ličnog šofera: Iznenadićete se kad vidite šta vozi Jana Todorović (foto)

04.11.2022

12:11

dijeta jane todorović

Auto Jane Todorović atrakcija na ulicama Beograda

Najbolja pevačica svih vremena je tokom svoje karijere zaradila dovoljno da svet može da obilazi privatnim avionom i krstari na luksuznoj jahti, ipak mnoge  intrigira šta vozi Jana Todorović kada je na suvom.

Auto Jane Todorović ne prestaje da se komentariše

Naime, Jana se pre nekoliko meseci našla u žiži interesovanja kada je u javnost procurela informacija da je njen svekar Sveta Todorović pazario ceo sprat u elitnom beogradskom naselju. Za to zadovoljstvo Janin svekar je izdvojio 15.000.000 evra, a luksuzne nekretnine će, pretpostavljamo, jednog dana pripasti pevačici i njenom suprugu Ivanu.

Pročitajte: Suze same teku – Jana Todorović slomljena zbog porodične tragedije, ništa više neće biti isto (foto)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Todorovic (@janavip2011)

Budući da se bogatstvo Todorovića procenjuje u milijardama, jasno nam je da Jana može da napuni garažu najskupljim automobilima, ali ona je, reklo bi se, prilično skromna po tom pitanju. Naime, pevačicu smo pre nekoliko dana sreli na beogradskom aerodromu, a svima je za oko zapao auto Jane Todorović.

Pročitajte: Nova sezona, novi automobil – Saša Popović provozao zver od 180.000 evra (foto)

auto jane todorović

Sudeći po fotografijama, pevačica nije ljubitelj skupocenih automobila, pa je mali, crveni fića sasvim dovoljan da ispuni njene potrebe. Na parkingu aerodroma Jana je pozdravila pripadnike sedme sile, pa brže – bolje spakovala stvari u gepek automobila i odvezla se u nepoznatom pravcu.

Pročitajte: Neobično ime dobila je ni manje ni više nego po očevoj ljubavi iz mladosti – Ćerka Dragane Todorović nestvarno je lepa (foto)

auto jane todorović

Auto Jane Todorović ne prestaje da se komentariše, a pevačicina skromnost još jednom je oduševila sve ljubitelje njene muzike.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije