Nova sezona, novi automobil: Saša Popović provozao zver od 180.000 evra (foto)

25.10.2022

16:10

pakao saše popovića

Auto Saše Popovića atrakcija na ulicama Beograda

Nekadašnji direktor Granda Saša Popović veliki je ljubitelj skupih automobila, a jedan takav nedavno je postao deo njegovog voznog parka.

Auto Saše Popovića oduzima dah

Naime, Saša se nedavno počastio novim četvorotočkašem marke Porše za koji je, prema pisanju domaćih medija, izdvojio čak 180.000 evra.

Pročitajte: Razlika u ponašanju je očigledna – Evo kako Saša Popović tretira Suzaninog sina, istina se više ne može sakriti

auto saše popovića

Kada se u luksuznoj mašini pojavio na Košutnjaku gde se snima nova sezona popularnog muzičkog takmičenja „Zvezde Granda”, auto Saše Popovića mnogima je zapao za oko.

Pročitajte: Digao ruke od svega – Saša Popović progovorio o Zvezdama Granda, evo da li će se snimanje nastaviti

auto saše popovića

Čim se parkirao ljudi su počeli da prilaze i zagledaju automobil, a Popović se zadovoljno smeškao i pokazivao im zanimljive detalje na automobilu.

– Znao sam da nisam trebao da dođem u novoj mašini – proučio je Sale kroz osmeh pripadnicima sedme sile.

Pročitajte: Nju je voleo pre Suzane – Ova poznata pevačica bila je velika ljubav Saše Popovića (foto)

auto saše popovića

Podsećanja radi, direktor Granda veliki je kolekcionar ozbiljnih i retkih primeraka, uglavnom sportskih automobila, a nije nepoznanica i da ima čitav vozni park. Ipak, novi auto Saše Popovića privukao je nezapamćenu pažnju javnosti, a mnogi komentarišu da ovakva mašina i priliči čoveku poput Saleta.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije