Kriza u braku: Posvađali se Novak i Jelena Đoković, kamere sve zabeležile FOTO

08.12.2022

21:12

trudna saška đoković

Brak Jelene i Novaka glavna je tema u svim medijima

Jelena i Novak Đoković jedan su od onih parova o kojima se piše i priča čak i kada im se ama baš ništa značajno u životu ne događa. Skladni supružnici otputovali su pre par dana sa decom Tarom i Stefanom u Marbelju, a taman kada su pomislili da su se dovoljno skrili od znatiželjnih medija, nekolicini fotoreportera palo je na pamet da ih prate, a tom prilikom zabeleženi su momenti porodice Đoković koji retko dospevaju u javnost.

Na fotografijama, nastalim u te svrhe, na videlo je konačno isplivala prava istina o braku Jelene i Novaka Đokovića, što je mišljenje onih koji su došli u dodir sa foto-zapisom emotivnih partnera.

Brak Jelene i Novaka na klimavim nogama? 

brak jelene i novaka

Par, koji je ovog jula obeležio osmu godišnjicu braka, sa sinom i psom prošetao je po predivnoj peščanoj plaži, ležerno obučen, a kako je bio odeven tako se i ponašao. Mislivši da su dovoljno udaljeni od svih onih koje njihova intima zanima teniser i njegova izabranica razmenjivali su u javnosti nežnosti, u jednom momentu pao je i poljubac, a pre toga, čini se da se dogodila i blaga rasprava.

Pročitajte: Prolazi kroz teške trenutke – Jelena Đoković u velikom problemu zbog Novaka FOTO

brak jelene i novaka

Novak je po svemu sudeći Jeleni pokušavao nešto da objasni, potom ona njemu, ali sve se završilo hepi endom i zajedničkim odlaskom kući. Istina o braku Jelene i Novaka Đokovića i to da su sportista i direktorka Fondacije Novak Đoković kao stvoreni jedno za drugo oslikana je u par kadrova, zbog čega su radosni svi koji ih vole.

SLIKE: Bojan Vuković, Profimedia

Još iz kategorije