Lepotan vragolastog osmeha: Ćanin sin je samo takav dasa, sve pevačice ga jure FOTO

22.02.2023

12:02

ćanin sin

Ćanin sin konačno u javnosti, upoznajte Luku

Sloba Radanović sinoć je organizovao gala proslavu povodom rođenja sina Damjana. Slavlju su prisustvovale brojne poznate ličnosti, a među njima našla se i pevačica Stanojka Mitrović Ćana koja se ispred prestoničkog restorana pojavila u pratnji sina Luke.

Ćanin sin konačno u javnosti

Budući da ne voli javno da se eksponira i da ga retko viđamo u javnosti, Ćanin sin je svojim dolaskom privukao veliku pažnju pripadnika sedme sile.

Pročitajte: Sloba organizovao veliko slavlje povodom rođenja sina – Otkrio da li su mu čestitale Luna i Kija FOTO

ćanin sin

Sudeći po fotografijama koje su tom prilikom nastale, Ćanin sin stasao je u ozbiljnog mladića koji je svojom lepotom i vragolastim osmehom osvojio srca mnogih dama.

Pročitajte: Opaka bolest je uzela maha – Ćana operisana po hitnom postupku, teška borba bila je neminovna

ćanin sin

Iako o nasledniku retko govori, Ćana je jednom prilikom otkrila da je Luka skroman mladić koji je jedno vreme krio od svojih vršnjaka da mu je majka slavna pevačica.

– On ne voli da se eksponira, osim kad baš mora. Smatra da je to moj posao, a ne njegov, i da je meni mesto pred objektivima. Dugo vremena Lukini drugari nisu znali da mu je mama pevačica. I jednom prilikom bili smo kod Lee Kiš, a on je recitovao neku novogodišnju pesmicu i oni su ga videli. Kažu: ‘Jao, pa tebi je mama Ćana, što nam nisi rekao?'“, a on nije hteo da se hvali – ispričala je prevačica kroz osmeh.

SLIKE: Gaja

Još iz kategorije