Nema više švrljanja: Darko Lazić ne sme da mrdne od devojke, isplivale šok fotke (foto)

02.11.2022

16:11

darko lazić i katarina

Darko Lazić i Katarina se ne odvajaju

Darko Lazić ne prestaje da intrigira javnost turbulentnim ljubavnim životom. Vrlo brzo nakon raskida sa pevačicom Barbarom Bobak folker je obnovio romansu sa bivšom devojkom Katarinom sa kojom se zabavljao pre 13. godina.

Darko Lazić i Katarina planiraju zajednički život

Prilikom gostovanja u jednoj emisiji Darko je istakao da je srećan u novoj vezi, te da nije isključeno da u narednom periodu ponovo stane na ludi kamen.

– Hvala Bogu, šta je problem. Lagano, to sve ide svojim tokom. Seća pa me Katarina poznaje 13. godina, pa zna kakav sam ja. Mi smo bili u vezi godinu dana i svih ovih godina smo ostali dobro i smatram da ovoga puta nisam napravio grešku. Mislim, ni prethodne veze nisu bile greška, ali da kažem da je ovo ono pravo. Ljubav koja posle toliko godina bude jača nego što je ikada bila i strastvenija jednostavno ne možemo jedno bez drugog, smatram da to uopšte nije mala stvar i tu nema šta dalje da se priča – ispričao je Lazić.

Pročitajte: Marina u šoku: Darko Lazić se ponovo ženi, Katarina ga je uzela pod svoje

darko lazić i katarina

Da u vezi slavnog pevača cvetaju ruže svedoči i činjenica da se Darko Lazić i Katarina više ne odvajaju. Naime, ona se nedavno, skockana od glave do pete, pojavila na beogradskom aerodromu kako bi sačekala svog dragog koji se vraćao sa nastupa.

Pročitajte: Darku Laziću pala vilica zbog bivše – Ana Sević u izazovnoj haljini mamila uzdahe, pa progovorila o njihovom odnosu (foto)

darko lazić i katarina

Darko Lazić i Katarina su sa osmehom na licu pozirali okupljenim fotografima, a potom se zajedno uputili u nepoznatom pravcu.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije